WordPress basics en performance

Waar gaat deze training over?

Het Wordpress CMS is het meest gebruikte content management systeem op dit moment. Tijdens deze CLASS leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt als marketeer of communicatie professional om een website te beheren. Van het bewerken via verschillende builders zoals elementor, aanpassen van menu’s, tot het optmaliseren via SEO met behulp van de YOAST plugin. Daarnaast leer je hoe je de performance van je website kunt vebeteren. 

Voor wie is deze CLASS? Voor iedereen die nog niet alle ins en outs weet van Wordpress, maar hier wel veel mee aan de slag moet (gaan).

Meer informatie

Resultaat na deze training
Je kent de basics die nodig zijn voor het beheren van een Wordpress website
Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Wel moet je uiteraard over admin rechten beschikken voor de website waar je mee wilt gaan werken.
Tijdsinvestering
De tijd die je voor deze CLASS nodig hebt is ongeveer 2 uur.
Locatie en deelname
Deze class is hybride. Je kunt dus fysiek aanwezig zijn bij BRIGHTN op kantoor of online deelnemen. Geef je voorkeur aan bij de aanmelding. We kunnen geen garanties geven. Wanneer er teveel fysieke aanmeldingen zijn, is het op basis van volgorde inschrijving.
Afronding
Er zal geen certificaat worden uitgereikt na afloop.
Vervolg
Bespreek dit met je talent-coach.

Deelnemen?

Members van BRIGHTN
Heb je een membership bij BRIGHTN? Dan kun je deze CLASS bijwonen. Hiervoor hoef je geen credits in te leveren.
Professionals zonder membership
Marketeers of communicatie professionals die nog geen membership hebben kunnen eenmalig een wildcard aanvragen voor gratis deelname. Scroll naar beneden voor het aanvraagformulier.
Over de trainer

Roel Bijvelds heeft jarenlange ervaring op het gebied van wordpress.

Andere trainingen