Jouw marketing kan slimmer, sneller en effectiever

Hoe? Simpel: door meer in huis te halen. Want wat als je een collega laat doen waar je eerder een bureau of freelancer voor betaalde? Dat resulteert niet alleen in lagere kosten. Kennis blijft in huis, je kunt veel sneller schakelen en door te investeren in de ontwikkeling van jouw marketeer(s) vergroot je de kans dat deze langer bij jou blijft. Win-win-win!

We maken samen met jou een beknopt maar compleet marketingplan. Dit is het startpunt en de basis van onze samenwerking.

We bekijken de mogelijkheden met het huidige team. Missen we nog skills of capaciteit in uren? Dan zoeken via slimme werving een geschikte match.

De marketeer(s) krijgen onbeperkte toegang tot de academy, een community van 40+ professionals om mee te sparren en continue begeleiding door ervaren professionals.

Data & Analytics, Online marketing

1, 2, 3 op naar meer conversie!

4.1

Haal meer resultaat uit je website, campagne, e-mail of social media content.

Meer informatie
Tools

Geen kiekjes meer: fotograferen met je mobiel!

Nooit meer kiekjes! in deze training til jij je fotografeer skills naar het volgende niveau

Meer informatie
Fundamentals

LAB | B2B marketing

Laat je inspireren door andere members in deze LAB sessie over B2B marketing

Meer informatie
Online marketing, Social media

LinkedIn marketing: de basis

4.2

Wil je graag met Linkedin aan de slag? In deze workshop leggen we alle basics uit die je moet kennen.

Meer informatie
Strategie

Ontwikkel een winnende marketingstrategie

Meer informatie
Content creatie, Tools

Slim schrijven met ChatGPT

4.4

Unlock jouw creativiteit in onze praktijkgerichte training ‘slim schrijven met Chatgpt’

Meer informatie
4 Ik heb veel aan mijn membership bij BRIGHTN. Ze helpen én motiveren mij op een fijne en gezellige manier om te blijven ontwikkelen. Binnen mijn functie als marketing- en communicatiemedewerker, maar ook op persoonlijk gebied. Anouk Member bij Sidekix
4 Dankzij BRIGHTN ben ik veel bewuster bezig met mijn ontwikkeling en mijn doelen, zij ondersteunen mij hierbij door persoonlijke trainingen / workshops aan te bieden en elk kwartaal even stil te staan bij mijn vooruitgang. Het is ook waardevol om deel uit te maken van een netwerk van marketing- en communicatieprofessionals, om elkaar te helpen en inspireren! Fenne Member bij van den Heuvel & SLB Group
4.8 Door de vele inspirerende trainingen blijf ik up-to-date van de laatste marketing trends en ontwikkelingen. Hiernaast verbindt BRIGHTN me met andere marketeers die waardevolle (creatieve) input kunnen geven aan mijn dagelijkse werkzaamheden. Grea Member bij 2 Brüder

Wij weten waar we over praten. Vanuit de ervaring van onze oprichters in de bureauwereld en de visie dat de organisatie en uitvoering van marketing anders en bovenal eerlijker kan. Zo is BRIGHTN ontstaan.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. We werken intensief samen met specialisten en partners uit het werkveld. Zo combineren we actuele en relevante kennis met praktijkervaring.

Dat wat je doet, wil je goed doen. Een bureau kan nu eenmaal niet bieden wat je écht zoekt: een collega in huis. Een professional die betrokken is, die weet wat er speelt en waar nodig samenwerkt met specialisten en andere BRIGHTN members.

Roel Bijvelds

Eigenaar & trainer

Rob de Groot

Eigenaar & trainer

Tim Hoogeveen

Matchmaker & Communitybuilder

Veelgestelde vragen

Ja, ook met een eigen marketeer kun je profiteren van een BRIGHTN membership. Hij of zij sluit(en) aan bij BRIGHTN en worden direct onderdeel van onze community. Wij ondersteunen jouw marketeer(s) daarna met trainingen en strategisch marketingadvies.

Een membership is er vanaf € 295 per maand. Voor alle details kijk je hier.

Nee, we richten ons echt op de marketingactiviteiten van onze klant en het continu ontwikkelen van de marketeer die daar werkt. Het komt voor dat nadat we het marketingplan bij onze klant hebben uitgewerkt, ze tot de conclusie komen dat ze een nieuwe collega nodig hebben, dan gaan we daar naar op zoek. Oh, en niet onbelangrijk: wij hanteren hele andere tarieven dan een gemiddeld uitzendbureau of W&S bureau.

Investeer in je marketing én collega

Proludic
WDL kredietfondsen
Massimo
Circulware
Thibo
Wolbert Fysio
Vitalve
Vaex
maashorst
t zusje
instra
Woodfield
excluton
Van donzel
van den heuvel
Van Tienen
Lazzarella
Raaker

Meer weten?

Wij denken graag met je mee. Roel staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt hem bereiken via roel@brightn.nl of 0610893468. Of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.