MasterCLASS door Christ Coolen

Wat kun je verwachten

Christ Coolen’s masterclass zal opgesplitst zijn in twee unieke 45-minuten sessies. De indeling per sessie is als volgt: een presentatie van ongeveer 30 minuten, gevolgd door een 15-minuten durende Q&A. Deze sessies fungeren als generale repetitie voor zijn aankomende evenement in Utrecht, speciaal bedoeld voor 1.000 marketingprofessionals. Als lid krijg je exclusieve toegang tot deze voorproefjes!

Sessie 1 – Copywriting met Impact

Ontdek hoe je droge, zakelijke teksten kunt transformeren in boeiende en overtuigende content. Christ zal je leren hoe emotie kan bijdragen aan betere conversies tijdens deze eerste masterclass.

Sessie 2 – Van logisch naar Psycho-logisch

Deze tweede sessie is gericht op de psychologische aspecten van marketing. Je zult leren hoe je overtuigingstechnieken effectief kunt inzetten binnen je marketingstrategie.

Meer informatie

Resultaat na deze training
Na het volgen van deze twee sessies, zul je met nieuwe inzichten en praktische vaardigheden weglopen die je direct kunt toepassen in je marketingstrategie. In de eerste sessie over copywriting zul je leren hoe je de emotionele aspecten van tekst kunt gebruiken om je conversies te verhogen. Dit betekent dat je in staat zult zijn om boeiendere en effectievere content te creëren die resoneert met je doelgroep. De tweede sessie zal je bewust maken van de psychologische mechanismen die een rol spelen in overtuigende marketing. Je zult begrijpen hoe je deze overtuigingsprincipes kunt toepassen om je campagnes effectiever te maken. Samengevat, deze masterclass zal je niet alleen theoretische kennis bieden, maar ook praktische tools om je marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Je zult beter uitgerust zijn om meer impact te maken in je werk als marketeer, met specifieke technieken voor het verbeteren van zowel je geschreven content als je algehele marketingstrategie.
Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.
Tijdsinvestering
De tijd die je voor deze CLASS nodig hebt is ongeveer 3 uur.
Locatie en deelname
Maken we nog bekend.
Afronding
Er zal geen certificaat worden uitgereikt na afloop.
Vervolg
Bespreek dit met je talent coach

Deelnemen?

Members van BRIGHTN
Heb je een membership bij BRIGHTN? Dan kun je deze CLASS bijwonen. Hiervoor hoef je geen credits in te leveren.
Professionals zonder membership
Marketeers of communicatie professionals die nog geen membership hebben kunnen eenmalig een wildcard aanvragen voor gratis deelname. Scroll naar beneden voor het aanvraagformulier.
Over de trainer

Christ Coolen is een ervaren marketeer en trainer, gespecialiseerd in gedragspsychologie en het verhogen van conversies. Met jarenlange ervaring in de marketingsector, lanceerde hij in maart 2022 zijn eigen trainingsbureau, waarmee hij zijn expertise en inzichten deelt om anderen te helpen hun marketingdoelen te bereiken. Naast dat heeft Christ ook indrukwekkende online aanwezigheid opgebouwd; hij heeft een bereik op LinkedIn van meer dan 38,500 volgers en heeft ook een omvangrijke e-maildatabase. Zijn persoonlijke merk is een schoolvoorbeeld van effectieve en authentieke marketing.

Andere trainingen