Grip op je (werk)week

Waar gaat deze training over?

Heb jij het gevoel dat je altijd druk bent, niets af krijgt of altijd meer open eindjes hebt na een dag werken dan toen je ‘s ochtends begon. Of heb je ‘s avonds of in het weekend regelmatig een stressmomentje omdat je iets vergeten bent? Je bent niet de enige.

In deze workshop leer je jouw werk te organiseren, overzicht te bewaren en ga je werken met een gesloten systeem waardoor vergeten taken (grotendeels) tot het verleden behoren. Dit maakt je werk én leven gegarandeerd veel leuker! ;) 

Meer informatie

Resultaat na deze workshop
Na afloop behoort het vergeten van taken, afspraken of actiepunten grotendeels tot het verleden, heb je overzicht in je werk en kun je prioriteiten bepalen. En dit levert je rust op in je hoofd. Je gaat minder druk ervaren omdat je overzicht hebt.
Voorkennis
Je taken en verantwoordelijkheden moet je scherp hebben.
Tijdsinvestering
De tijd die je voor deze SKILL nodig hebt is ongeveer 6 uur voor de workshops. En een paar uur huiswerk.
Locatie en deelname
Deze workshop is fysiek bij ons op kantoor in Uden. Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen. Het minimaal aantal deelnemers is 5.
Afronding
Na afloop ontvang je een certificaat.
Vervolg
Je kunt na afloop evaluatiemomenten inplannen.

Programma

Leer werken met een gesloten systeem. Hiermee voorkom je dat je taken vergeet en creëer je daarmee rust in je hoofd. Tijdens deze eerste workshop gaan we de theorie achter deze methode behandelen en ga je direct zelf aan de slag om dit systeem voor jou persoonlijk te ontwikkelen.

Deze sessie duurt zo’n 2,5 uur. We starten om 09:00 uur en sluiten rond 11:30 uur af.

Een systeem is leuk, maar het gaat pas echt effect hebben als je het consequent gaat doorvoeren in je werk. Dat is het huiswerk dat je meekrijgt.

E-mail is de grootste productiviteitskiller die je maar kunt hebben. Hoe ga je hier dus goed mee om? Het resultaat gaat een lege inbox zijn (en blijven).

En hoe zorg je dat je nu wel eens volgens planning gaat werken. We gaan samen je agenda vullen. 

Deze sessie duurt zo’n 2,5 uur. We starten om 09:00 uur en sluiten rond 11:30 uur af.

Het succes van deze workshop zit hem in het eigen maken. Consequent blijven werken met dit systeem. Dit gaat met vallen en opstaan en wij gaan helpen bij het opstaan.

Een korte digitale meeting van 30 minuten waar iedereen zijn of haar ervaringen kan delen en de laatste tips gegeven worden.

Deelnemen?

Members van BRIGHTN
Heb je een membership bij BRIGHTN? Dan kun je deze SKILL workshop bijwonen. Dit kost je 2 credits.
Professionals zonder membership
De workshops zijn alleen voor members. Deelnemen? Scroll naar beneden om te bekijken hoe je member kunt worden.
Over de trainer

Janny Brusselers | De effectiviteitstrainer

Janny begon haar carrière als freelance secretaresse in 2006 en kent de uitdagingen van tijd- en taakbeheer als geen ander. Ze heeft zich geschoold in verschillende methodieken en biedt een hands-on, op maat gemaakte benadering om de werkproductiviteit van onze members naar een hoger niveau te tillen. Verwacht een praktische aanpak en persoonlijke begeleiding die jou helpen meer te bereiken met minder inspanning. Kortom, een training die je niet wilt missen!

Andere trainingen