Recruitment marketing

Waar gaat deze training over?

In deze driedelige workshop duiken wij – Tim en Roel – samen met jullie, diep in de wereld van recruitment marketing. Ontdek hoe je jouw wervingsstrategieën kunt verfijnen om de perfecte match te vinden voor je organisatie, en hoe je een aantrekkelijke werkgever wordt in de concurrerende markt van vandaag. 

We beginnen met een analyse van de huidige stand van zaken, gaan daarna samen een vernieuwde wervingsstrategie uitwerken en zullen deze in de volgende sessie in de praktijk gaan brengen. De workshop bestaat in totaal uit drie dagdelen training met vooraf en tussendoor verschillende huiswerkopdrachten. Het doel is dat je na afloop een succesvolle wervingsstrategie hebt staan en je eerste vacatures uitgezet zijn via diverse kanalen.

Wat je gaat leren:

  • Hoe je een effectieve recruitment marketing strategie opzet en uitvoert.
  • De kunst van het vertellen van je werkgeversmerk verhaal.
  • Gebruik van sociale media en andere digitale platforms voor het aantrekken van top talent.
  • Meetbare KPI’s opstellen om het succes van je recruitment inspanningen te evalueren.
  • Praktische tips en trucs van Tim (recruitment) en Roel (marketing).

Wat kun je verwachten:

  • Interactieve sessies
  • Gelegenheid om te netwerken en ervaringen te delen met andere BRIGHTN members.
  • Een certificaat van deelname.

Mis deze kans niet om je recruitment marketing skills naar een hoger niveau te tillen en je organisatie te helpen groeien. 

Meer informatie

Resultaat na deze training
Na deze training heb je een vernieuwde wervingsstrategie en loopt er een campagne voor het werven van nieuwe collega's.
Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.
Tijdsinvestering
Voor de sessies heb je in totaal zo'n 8 uur nodig. Het huiswerk zal zeker zo'n 4-6 uur zijn. Afhankelijk van wat er reeds beschikbaar is.
Locatie
Deze training is bij BRIGHTN HQ aan de Loopkantstraat 7k in Uden.
Afronding
Je ontvangt een certificaat na deelname.
Vervolg
Er staat (nog) geen vervolg op deze training op de agenda.

Hier wil ik bij zijn!

Members van BRIGHTN
Heb je een membership bij BRIGHTN? Dan kun je deze training kosteloos bijwonen.
Professionals zonder membership
Marketeers of communicatie professionals die nog geen membership hebben kunnen deze driedelige training tegen een eenmalige investering van € 250,- (excl. BTW) bijwonen.
Over de trainer
Tim Hoogeveen (recruiter)

Matchmaker en community builder bij BRIGHTN. Haalt voldoening uit het creëren van langdurige relaties en geven van persoonlijke aandacht. Sinds juli van dit jaar werkzaam bij BRIGHTN om de leukste matches te maken. Hiervoor actief als intercedent bij een uitzendbureau. Het mooie aan BRIGHTN is dat je de tijd krijgt om een fatsoenlijk gesprek aan te gaan met de kandidaat en dat je niet in 20 minuten moet ontdekken wat iemands talenten, ervaringen en drijfveren zijn.

Roel Bijvelds (marketeer)

Mede-eigenaar van BRIGHTN en vooral een nieuwsgierige marketeer die graag slimmer en efficiënter zijn werk doet. Met BRIGHTN al bijna drie jaar actief in de werving en selectie van marketing en communicatie professionals. Daarvoor in zijn rol als marketeer diverse organisaties ondersteund bij het werven van nieuwe medewerkers in verschillende branches. Van horeca tot techniek en van laag tot hoger geschoold.

Andere trainingen