Ontgrendel de toekomst met AI & ChatGPT

Ben jij klaar voor de toekomst met AI?

Heb je je ooit afgevraagd wat er zou gebeuren als jouw bedrijf volledig zou kunnen profiteren van de kracht van kunstmatige intelligentie (AI)? Het lijkt misschien een beetje intimiderend. AI is overal, maar hoe past het in jouw bedrijf? Je hebt misschien al eens wat met AI of ChatGPT geëxperimenteerd, of misschien heb je het gevoel dat je nog aan de startlijn staat. Je bent niet alleen.

Terwijl je dit leest, zijn er bedrijven die deze technologie al gebruiken om hun processen te stroomlijnen, hun klantenservice te verbeteren, teksten te schrijven en waardevolle inzichten uit hun gegevens te halen.

ChatGPT ontcijferd: Maximaliseer AI in jouw bedrijf

Bij BRIGHTN vinden we dat technologie pas echt waarde krijgt als je de kennis hebt om het effectief te gebruiken. Daarom hebben we een speciale AI en ChatGPT-training ontwikkeld die jou en jouw team kan helpen de kennis en vaardigheden te krijgen die je nodig hebt om vol vertrouwen deze technologieën te omarmen en toe te passen.

Wat kun je verwachten van onze training?

Hier zijn enkele van de voordelen en mogelijkheden die we aanbieden:

Verduidelijking van AI en ChatGPT: we zullen je door de basis van deze technologieën leiden, zodat je precies weet wat ze zijn en hoe ze werken.

Denk daarbij aan software zoals:

  • ChatGPT: een revolutionaire, door AI aangedreven chatbot die mensachtige conversaties kan voeren.
  • Midjourney: creëer de fraaiste afbeeldingen of foto’s in een handomdraai.
  • Adobe Firefly: AI-beeldgenerator, direct beschikbaar in Adobe Photoshop.
  • Browser plugins: AI technologie direct beschikbaar in je browser. En verschillende andere tools: van videobewerking tot stemherkenning en van vertalingen tot het genereren van prompts.

Praktische toepassing: je leert hoe je deze technologieën in jouw bedrijf kunt implementeren, zodat je direct de voordelen kunt plukken.

Inzicht in trends en toekomstige ontwikkelingen: blijf op de hoogte van wat er speelt in de wereld van AI en bereid je voor op toekomstige veranderingen.

Schrijven van sterke prompts: de meeste AI tools werken op basis van prompts. Een prompt is net als een vraag of een opdracht die je aan iemand geeft. We delen inzichten en tips hoe je het meeste resultaat haalt uit een sterk prompt.

Persoonlijke benadering: of je nu kiest voor een in-company training of een open inschrijving, we passen de ervaring aan op jouw specifieke behoeften.

Belangrijke informatie

Resultaat na deze training
Je weet wat AI is, wat het kan en leert werken met tools zoals ChatGPT, Midjourney en meer. Na deze training ga jij zeker zelf aan de slag met AI. Dat is ons doel voor deze training.
Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Je hoeft ook niet in de marketing of communicatie te werken. Interesse en openstaan voor deze nieuwe ontwikkelingen uiteraard wel.
Tijdsinvestering
De tijd die je voor deze kennissessie nodig hebt is 2,5 uur.
Deelname en kosten
Voor onze members valt deze training binnen het membership. Ben je geen member dan kun je aan deze training bij ons op locatie deelnemen voor € 150,- p.p. of incompany voor meerdere collega's voor € 900,- per training.
Locatie
Wil je de training bij ons volgen dan is dat op BRIGHTN HQ aan de Loopkantstraat 7k in Uden (Noord-Brabant).
Vervolg
Wil je nog meer weten over bijvoorbeeld ChatGPT, dan bieden we vervolgworkshops aan. Vraag hier bij de trainer meer informatie over.
Over de trainers

Rob de Groot en Roel Bijvelds geven deze trainingen. Beiden zijn vakidioten en in hun dagelijkse werk en leven veel aan het experimenteren en testen met AI-tooling. Samen hebben ze zo’n 2,5 jaar geleden BRIGHTN opgericht omdat ze vonden dat de organisatie van marketing anders moest. Bedrijven moeten meer zelf doen en kennis in huis halen, in plaats van uitbesteden. En daarom delen ze ook op het gebied van AI graag hun kennis met jou.

Rob de Groot
Roel Bijvelds

Toch nog graag wat meer informatie?

Neem dan gerust telefonisch contact op met Roel via 06 108 934 68 of stuur een mail naar academy@brightn.nl. 

Andere trainingen