Leren als marketeer en ontwikkelen als professional

Of je nu prima op je plek zit of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging: BRIGHTN is altijd een goed idee. Hier krijg je écht alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

De 3 zekerheden van BRIGHTN

Continue training en begeleiding

De ondersteuning die je nodig hebt, wanneer je hem nodig hebt. Een hulplijn bij vragen, een community met 40+ professionals en een onbeperkt aanbod aan trainingen en workshops.

  • Hulplijn bij vragen: soms loop je even vast. Hoe fijn is het dan als je een ervaren marketeer kunt vragen om hulp?
  • Community van professionals: ben jij de enige marketeer of werk je in een klein team? Met meer dan 40 members heb je altijd vakgenoten die je om raad kunt vragen.
  • Persoonlijk ontwikkelplan: samen stippelen we jouw persoonlijke ontwikkelpad uit.
  • 1:1 training en begeleiding: met onze ervaren marketeers bieden we ruimte voor persoonlijke trainingen en begeleiding. Wij zorgen ervoor dat jouw doelen gehaald worden.

Gemiddeld geven onze members ons 4,3 sterren

4 Dankzij BRIGHTN ben ik veel bewuster bezig met mijn ontwikkeling en mijn doelen, zij ondersteunen mij hierbij door persoonlijke trainingen / workshops aan te bieden en elk kwartaal even stil te staan bij mijn vooruitgang. Het is ook waardevol om deel uit te maken van een netwerk van marketing- en communicatieprofessionals, om elkaar te helpen en inspireren! Fenne Member bij van den Heuvel & SLB Group
4.8 Door de vele inspirerende trainingen blijf ik up-to-date van de laatste marketing trends en ontwikkelingen. Hiernaast verbindt BRIGHTN me met andere marketeers die waardevolle (creatieve) input kunnen geven aan mijn dagelijkse werkzaamheden. Grea Member bij 2 Brüder
4.5 “Voor mij was BRIGHTN echt een lichtpuntje. Ik werk nu voor meerdere werkgevers en dat is de afwisseling die ik zocht. Daarbij is het mega leerzaam én kan ik mijn eigen leerpad richting geven.” Jesse Member bij Wesa & Raaker
5 Onwijs fijn om met like-minded mensen adviezen en ideeën te kunnen delen. Een soort vriendengroep waarmee je over werk kunt sparren! Twan Member bij Instra & Caromi

Wij weten waar we over praten. Vanuit de ervaring van Rob en Roel in de bureauwereld en de visie dat de organisatie en uitvoering van marketing anders en bovenal eerlijker kan. Zo is BRIGHTN ontstaan.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Met een community vol vakgenoten is er altijd iemand om mee te sparren. Zo sta je er nooit alleen voor.

Het marketing- en communicatievak is breed en je kunt niet overal in uitblinken. Soms heb je een externe specialist nodig die jou een handje helpt. Wij werken intensief samen met specialisten en partners uit het werkveld. Je mag ze altijd om hulp vragen.

Roel Bijvelds

Eigenaar & trainer

Rob de Groot

Eigenaar & trainer

Tim Hoogeveen

Matchmaker & Communitybuilder

Jij wil leren én jezelf ontwikkelen?

Wij geloven in continu ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Dus of je je wilt specialiseren of juist de volle breedte van het vak onder de knie wilt krijgen: een marketeer of communicatieprofessional die wil groeien is bij BRIGHTN aan het juiste adres.

Breed aanbod

Per jaar keuze uit meer dan 30 trainingen van – mogen we dat zeggen? – vakidioten die staan te popelen om jou de laatste kennis en skills bij te brengen.

Fundament versterken

We gaan voor een rock solid fundament. In 90 dagen bouw je aan een sterke(re) basis voor alle toekomstige marketingactiviteiten.

Talent gesprekken

Regelmatig gesprekken om te reflecteren op jouw ontwikkelplan, de trainingen en workshops die je volgt en – niet te vergeten! – je werkplezier.

Community

Zowel online als live sparren en ervaringen uitwisselen met andere gedreven members in onze BRIGHTN Community. Zoveel en zo vaak als jij wilt.

Hulplijn bij vragen

We are just a phonecall away. Via de hulplijn kun je ons dagelijks vragen stellen. En maak gebruik van de kennis en ervaring van onze BRIGHTN Community! Zo leren we van elkaar.

Persoonlijk ontwikkelplan

Samen maken we een plan met ontwikkeldoelen. Welke trainingen en workshops volg je, welke e-learnings zijn relevant en waar kan coaching jou helpen bij je ontwikkeling.

Boost je carrière met trainingen, workshops en inspiratiesessies op het gebied van (digitale) marketing, AI, data, strategie en content creatie.

Data & Analytics, Online marketing

1, 2, 3 op naar meer conversie!

4.1

Haal meer resultaat uit je website, campagne, e-mail of social media content.

Meer informatie
Tools

Geen kiekjes meer: fotograferen met je mobiel!

Nooit meer kiekjes! in deze training til jij je fotografeer skills naar het volgende niveau

Meer informatie
Social media

LAB | Intervisie social advertisement

Meer informatie
Strategie

Ontwikkel een winnende marketingstrategie

Meer informatie
Content creatie, Tools

Slim schrijven met ChatGPT

4.4

Unlock jouw creativiteit in onze praktijkgerichte training ‘slim schrijven met Chatgpt’

Meer informatie

Jij zoekt een nieuwe baan?

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want je hoeft niet bij een bureau te werken voor veel afwisseling. En vijf dagen per week vastroesten bij één bedrijf? Dat is niet nodig. Wij matchen jou met één of meerdere bedrijven. Van ons krijg je training, begeleiding én een community met vakgenoten.

Elke dag is anders

Door het werken bij 2 of 3 verschillende bedrijven heb je veel afwisseling. Hierdoor leer je sneller en meer. Omdat jij je minimaal één dag volledig focust op de marketing van een bedrijf, maak jij het verschil.

Een vliegende start

Je begint met een gedegen onboardingprogramma van 90 dagen voor jezelf én de marketing van het bedrijf (of meerdere) waar jij aan de slag gaat.

Goed salaris

Je krijgt een bovengemiddeld salaris op basis van je kennis en ervaring. Uiteraard horen daar voldoende vrije dagen bij. Kun jij je verdiende geld weer uitgeven 😉

Contract

Je krijgt een contract bij onze klant(en) voor minimaal 6 maanden, met intentie voor de lange termijn. Jouw werkgever betaalt ons voor jouw ontwikkeling, zodat jij beter wordt in je werk.

Leren én ontwikkelen

Samen met jou maken we serieus werk van je talentontwikkeling met meer dan 30 trainingen en workshops per jaar, persoonlijke ontwikkelgesprekken en 1-op-1 begeleiding.

Hulplijn bij vragen

We are just a phonecall away. Via de hulplijn kun je ons dagelijks vragen stellen. En maak gebruik van de kennis en ervaring van onze BRIGHTN Community! Zo leren we van elkaar.

Eindhoven

Digital marketeer

Medior €2800-€3550

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van online marketing? Reageer snel

Meer informatie
Schijndel

Marketeer bij De Beddenwinkel in Schijndel

Junior € 2.600 – € 3.200

Ben jij klaar om de ‘dekens’ van creativiteit over de marketingstrategie van De Beddenwinkel in Schijndel te gooien? Dan is dit jouw droomjob!

Meer informatie
Gemert

Allround marketeer bij Van Schijndel & Symo Bouw in Gemert

Medior €2700 – €3300

Toe aan een nieuwe stap in je carriére en parttime beschikbaar voor dit leuke bedrijf, solliciteer direct

Meer informatie
Uden-Veghel

Content marketeer

Junior € 2400 – € 3250

Ben jij dol op het maken van content, op zoek naar afwisseling en wil je jezelf graag ontwikkelen? Dan is deze functie, samen met de training en begeleiding vanuit BRIGHTN misschien wel de ideale (bij)baan voor jou.

Meer informatie
Uden-Veghel

Communicatie medewerker

Junior 2500-3250

Ben jij communicatief sterk, op zoek naar afwisseling en wil je jezelf graag ontwikkelen? Dan is deze functie, samen met de training en begeleiding vanuit BRIGHTN misschien wel de ideale (bij)baan voor jou.

Meer informatie
Uden-Veghel

Online marketeer

Junior 2500-3500

Ben jij een marketeer die non-stop online is? Ben jij op zoek naar afwisseling en wil je jezelf graag ontwikkelen? Dan is deze functie, samen met de training en begeleiding vanuit BRIGHTN misschien wel de ideale (bij)baan voor jou

Meer informatie
Uden-Veghel

Allround marketeer

Junior 2500

Ben jij een marketeer die eigenlijk alles interessant vindt? Die zich overal mee wil bemoeien, op zoek is naar afwisseling en zichzelf wil ontwikkelen? Dan is deze functie, samen met de training en begeleiding vanuit BRIGHTN misschien wel de ideale (bij)baan voor jou.

Meer informatie
Eindhoven

Marketing en communicatie specialist

Medior € 2750 – € 3250

Een afwisselende functie. Je gaat werken voor twee verschillende bedrijven, maar wel voor dezelfde werkgever.

Meer informatie

Heb je vragen?

Wij denken graag met je mee. Roel staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt hem bereiken via roel@brightn.nl of 0610893468. Of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.