Ik zoek een nieuwe baan

Jij wil 1, 2, 3, 4 of 5 dagen in de week aan het werk. Daarnaast wil jij je ontwikkelen, trainingen bijwonen, 1-op-1 begeleiding krijgen en sparren met gelijkgestemden. Mooi! Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ik wil blijven leren

Jij zit goed op je plek op je werk, maar bent hungry for more. Jij wil continu blijven ontwikkelen, trainingen volgen, gecoacht worden en sparren met een community van marketeers. Top! Dat kan bij BRIGHTN.

Dus jij zoekt een nieuwe baan?

Een baan met afwisseling en volop ruimte voor ontwikkeling. Wie wil dat nu niet?

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want je hoeft niet bij een bureau te werken voor veel afwisseling. En vijf dagen per week vastroesten bij één bedrijf? Dat is niet nodig. Wij matchen jou met één of meerdere bedrijven. Van ons krijg je training, begeleiding én een community met vakgenoten.

Elke dag is anders

Door het werken bij 2 of 3 verschillende bedrijven heb je veel afwisseling. Hierdoor leer je sneller en meer. Omdat jij je minimaal één dag volledig focust op de marketing van een bedrijf, maak jij het verschil.

Een vliegende start

Je begint met een gedegen onboardingprogramma van 90 dagen voor jezelf én de marketing van het bedrijf (of meerdere) waar jij aan de slag gaat. 

Goed salaris

Je krijgt een bovengemiddeld salaris op basis van je kennis en ervaring. Uiteraard horen daar voldoende vrije dagen bij. Kun jij je verdiende geld weer uitgeven 😉

Contract

Je krijgt een contract bij onze klant(en) voor minimaal 6 maanden, met intentie voor de lange termijn. Jouw werkgever betaalt ons voor jouw ontwikkeling, zodat jij beter wordt in je werk. 

Leren én ontwikkelen

Samen met jou maken we serieus werk van je talentontwikkeling met meer dan 30 trainingen en workshops per jaar, persoonlijke ontwikkelgesprekken en 1-op-1 begeleiding.

Hulplijn bij vragen

We are just a phonecall away. Via de hulplijn kun je ons dagelijks vragen stellen. En maak gebruik van de kennis en ervaring van onze BRIGHTN Community! Zo leren we van elkaar.

Dus jij wil leren én jezelf ontwikkelen?

Werken vanuit je talent geeft energie. Wie wil dat nu niet?

Wij geloven in continu ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Dus of je je wilt specialiseren of juist de volle breedte van het vak onder de knie wilt krijgen: een marketeer of communicatieprofessional die wil groeien is bij BRIGHTN aan het juiste adres.

Breed aanbod

Per jaar keuze uit meer dan 30 trainingen van – mogen we dat zeggen? – vakidioten die staan te popelen om jou de laatste kennis en skills bij te brengen.

Fundament versterken

We gaan voor een rock solid fundament. In 90 dagen bouw je aan een sterke(re) basis voor alle toekomstige marketingactiviteiten. 

Talent gesprekken

Regelmatig gesprekken met jouw talentcoach om te reflecteren op jouw ontwikkelplan, de trainingen en workshops die je volgt en – niet te vergeten! – je werkplezier.

Community

Zowel online als live sparren en ervaringen uitwisselen met andere gedreven members in onze BRIGHTN Community. Zoveel en zo vaak als jij wilt.

Hulplijn bij vragen

We are just a phonecall away. Via de hulplijn kun je ons dagelijks vragen stellen. En maak gebruik van de kennis en ervaring van onze BRIGHTN Community! Zo leren we van elkaar.

Persoonlijk ontwikkelplan

Samen maken we een plan met ontwikkeldoelen. Welke trainingen en workshops volg je, welke e-learnings zijn relevant en waar kan coaching jou helpen bij je ontwikkeling. 

BRIGHTN Academy

Iedere member krijgt toegang tot onze academy. Neem deel aan kennissessies waarmee jij je kennis van marcom topics up-to-date houdt. Zet credits in voor deelname aan verdiepende workshops of 1-op-1 training van een pro. Haak aan bij een brainstorm, waar je samen spart en kennis deelt met jouw collega-members.

Een brandende vraag? Je vindt je oplossing in onze digitale leeromgeving of belt onze hulplijn.

Alles om jou te ondersteunen in het waarmaken van jouw ambities.

0
BRIGHTN members
0
Gem. aantal jaren werkervaring
0 +
Trainingen per jaar
0 %
beveelt BRIGHTN aan

BRIGHTN members leren en werken bij: