Slim schrijven met ChatGPT

Waar gaat deze training over?

In een wereld waarin ChatGPT met speels gemak nieuwe teksten creëert, is iedereen een tekstschrijver. Maar hoe zorg je ervoor dat je teksten niet alleen je doelgroep aanspreken, maar ook de unieke tone of voice van je bedrijf weerspiegelen? Ontdek het in deze workshop die wij samen met Ankie Geenen organiseren. Je leert de essentiële kenmerken van aantrekkelijke teksten en de mogelijkheden van ChatGPT die je hierbij kan ondersteunen.

Deze workshop is een diepe duik in de wereld van doelgericht schrijven, waar je leert hoe je de tone of voice van jouw bedrijf kunt vertalen naar pakkende teksten. Verken de kenmerken die een tekst aantrekkelijk en effectief maken, en ontdek hoe ChatGPT kan dienen als je persoonlijke assistent in het schrijfproces. Bovendien krijg je de kans om direct feedback te ontvangen en je vaardigheden te verfijnen met je eigen teksten als voorbeeld en oefenmateriaal.

Wat je gaat leren:

  • Het belang en de impact van doelgroepgericht schrijven.
  • Hoe je de unieke tone of voice van je bedrijf kunt vastleggen en vertalen naar je teksten.
  • Technieken om je teksten aantrekkelijker en duidelijker te maken.
  • Hoe je ChatGPT kunt inzetten als een krachtige tool voor het verbeteren van je schrijfvaardigheden en -snelheid.

Wat kun je verwachten:

  • Interactieve sessies met praktische oefeningen en live demonstraties.
  • Persoonlijke feedback en begeleiding van Roel en tekstschrijver Ankie.
  • Een kans om te netwerken en ervaringen te delen met andere BRIGHTN members.
  • Een certificaat van deelname.

Dompel jezelf onder in de magie van effectieve communicatie en verlaat deze workshop met een schat aan kennis en praktische tips die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Reserveer je plek nu en verBRIGHTN je schrijfvaardigheden met de expertise van Ankie en de kracht van ChatGPT!

Maximaal 10 deelnemers en vol = vol!

Meer informatie

Resultaat na deze training
Je kunt de tone of voice van jouw bedrijf vertalen naar je teksten. Je weet welke tips je kunt toepassen om jouw teksten aantrekkelijker te maken. Je weet hoe je Chat GPT kunt inzetten bij het schrijven van teksten.
Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.
Tijdsinvestering
De tijd die je voor deze workshop nodig hebt is ongeveer 3,5 uur.
Locatie en deelname
Deze training is bij BRIGHTN. Als member kun je hieraan deelnemen. Ben je geen member? Dan betaal je € 250,- per persoon (excl. BTW).
Afronding
Je ontvangt een certificaat na deelname.
Vervolg
Er staat (nog) geen vervolg op deze training op de agenda.

Hier wil ik bij zijn!

Members van BRIGHTN
Heb je een membership bij BRIGHTN? Dan kun je deze training kosteloos bijwonen.
Professionals zonder membership
Marketeers of communicatie professionals die nog geen membership hebben kunnen deze training tegen een eenmalige investering van € 250,- (excl. BTW) bijwonen.
Over de trainer
Ankie Geenen (geeniaal.nl)

Ik ben Ankie Geenen, zelfstandig tekstschrijver onder de naam Geeniaal. Mijn doel? Zelf zoveel mogelijk duidelijke en lekker leesbare teksten de wereld in werpen. En anderen daarbij helpen. Want waarom ineens ingewikkeld doen als je gaat schrijven? Het kan veel makkelijker, met meer resultaat. Ik laat het je zien! Net zoals ik eerder deed bij tientallen ondernemers en onderwijsinstellingen in regio Uden/Eindhoven. 

Roel Bijvelds

Mede-eigenaar van BRIGHTN en vooral een nieuwsgierige marketeer die graag slimmer en efficiënter zijn werk doet. En mede daarom fan is van ChatGPT. Sinds 2010 actief in marketing en in het bijzonder veel bezig met social media en content marketing in het algemeen.

Andere trainingen