Maximaal 10 deelnemers en vol = vol!

Wat je gaat leren

  • Een krachtig persoonlijk en bedrijfsprofiel opzetten: Essentiële tips voor het creëren van profielen die opvallen.
  • Content creëren en delen: Leer welke soorten content het beste werken voor jouw doelgroep.
  • LinkedIn’s tools voor adverteren en abonnementen: Verken de mogelijkheden om jouw bereik en impact te vergroten.
  • Praktische tips en tricks: Gebaseerd op onze eigen succesvolle (en minder succesvolle) ervaringen met LinkedIn.

Informatie over de training

Locatie en deelname

Het beste werkt het als we deze training fysiek bij BRIGHTN HQ kunnen geven. Hebben we een groepje members bij elkaar dat de voorkeur heeft voor online? Dan is dat ook geen probleem.

Tijdsinvestering

De training zelf zal zo’n 2,5 uur duren. Wil je echter zoveel mogelijk uit deze workshop halen, dan raden wij je aan om daarna zelf actief aan de slag te gaan met het geleerde. Begin met een berichtje op LinkedIn te plaatsen over deze training… 😉 Learning by doing!

Afronding

Je ontvang een digitaal certificaat, zodat jij je nieuwste skills kunt showen op, jawel, LinkedIn.

Opvolging

Er is (nog) geen vervolgtraining. Via de 1:1’s kun je wel extra ondersteuning krijgen. Laat ons weten als je dit graag wilt!

Veel gestelde vragen

Zoveel als je wilt! In onze memberships bieden we onbeperkte deelname aan.

Nee, onze trainingen en workshops zijn enkel voor onze members. Een enkele training maken wij beschikbaar voor niet-members, maar dat staat dan duidelijk bij de training vermeld. Wil je member worden? Klik dan snel boven in je scherm op de groene button! 😉

Een membership is er vanaf € 295 per maand. Voor alle details kijk je hier.

Ja, veel trainingen geven we regelmatig opnieuw. Meld je aan en bij voldoende aanmeldingen gaan we hem opnieuw plannen!

Workplace is onze community app waar alle members toegang tot hebben. Ben je geen member, dan kun je de link dus niet bekijken. Ben je wel een member? Contact dan academy@brightn.nl en wij zorgen dat je z.s.m. toegang krijgt.

5 Als enige marketeer in mijn bedrijf waardeer ik het enorm om via BRIGHTN-trainingen en de persoonlijke begeleiding door trainers, die ook leden zijn, mijn marketingdoelen effectief te stellen en te meten. Deze ervaringen hebben mijn professionele netwerk verbreed en mijn relaties met lokale relevante bedrijven verdiept, wat van grote toegevoegde waarde is voor mij en mijn werkgever. Sem Member bij Thibo
4 Dankzij BRIGHTN ben ik veel bewuster bezig met mijn ontwikkeling en mijn doelen, zij ondersteunen mij hierbij door persoonlijke trainingen / workshops aan te bieden en elk kwartaal even stil te staan bij mijn vooruitgang. Het is ook waardevol om deel uit te maken van een netwerk van marketing- en communicatieprofessionals, om elkaar te helpen en inspireren! Fenne Member bij van den Heuvel & SLB Group
5 Onwijs fijn om met like-minded mensen adviezen en ideeën te kunnen delen. Een soort vriendengroep waarmee je over werk kunt sparren! Twan Member bij Instra & Caromi

Let’s meet de trainer

Roel Bijvelds is al 14 jaar actief met social media marketing, waaronder Linkedin. Voor BRIGHTN zelf experimenteren we veel en is ons bereik op Linkedin een belangrijke factor in het werven van nieuwe members en klanten. Deze ervaring delen we graag met jou.

Interesse? Leuk!

Via dit formulier kun je jezelf aanmelden voor de training. Ben je nog geen member? Dan kun je hier aangeven dat je interesse hebt in één van onze trainingen. Wij nemen dan spoedig contact met je op over de mogelijkheden.

Andere trainingen

Data & Analytics, Online marketing

1, 2, 3 op naar meer conversie!

4.1

Haal meer resultaat uit je website, campagne, e-mail of social media content.

Meer informatie
Inspiratie

Inspiratiesessie René van der Zel

Laat je inspireren door het ondernemersverhaal van René

Meer informatie
Social media

SKILL | Meta ads de basics

Meer informatie
Fundamentals

LAB | B2B marketing

Laat je inspireren door andere members in deze LAB sessie over B2B marketing

Meer informatie