WAAR GAAT DEZE TRAINING OVER?

Een marketeer die de weg opgaat zonder een stevige marketingstrategie, is als een ruimteschip zonder navigatiesysteem: klaar om de sterren te bereiken, maar verdwaald in de oneindigheid van de ruimte. Daarom gidst Rob de groot (RAAKER) jou door de kosmos van marketingstrategieën, met de snelheid van het licht en ongeëvenaarde precisie, richting de sterren van succes.

Meer informatie:

 • Resultaat na deze workshop
  Aan de finish heb jij een marketingstrategie, maar dan heel praktisch en daarom direct toepasbaar in jouw bedrijf.
 • Voorkennis
  Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.
 • Locatie en deelname
  Deze workshop is fysiek in Uden. Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen zodat er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht.
 • Afronding
  Na afloop ontvang je een certificaat.
 • Vervolg
  Bespreek dit met je talentcoach.
Tijdsinvestering

Voor de drie workshops heb je minimaal 12 uur nodig. Daarnaast heb je ook nog zo’n 20 uur huiswerk.

Wat kun je verwachten:


Op zoek naar het ‘waarom’

Tijdens deze workshop gaan we het volgende bespreken:

 • Wat is het doel, de visie en de missie
 • Merkwaarden en archetypen
 • Business Model Canvas
 • SWOT-analyse
 • Sweet-Spot


Op zoek naar de ‘what’

Tijdens deze workshop gaan we als eerst in op ‘Wat en wie willen we bereiken?’. Welke strategische opties kunnen we onderscheiden? Wat zijn de belangrijkste (sub)doelen? En als laatste, wie is onze kerndoelgroep?


Op zoek naar de ‘how’

In de laatste workshop ga je een antwoord formuleren op de ‘hoe’ vraag. Hoe gaan we de gestelde doelen bereiken? Wat is daar allemaal voor nodig? Op basis van een aantal theorieën en modellen werk je toe naar de afronding van je strategie.

 • Visualiseren van de customer Journey
 • Invulling van de middelenmix, per persona/campagne
 • Eerste opzet van een actieplan per kwartaal, hiervoor gebruiken we een aantal templates in onze werkruimte in Monday.
4.5 “Voor mij was BRIGHTN echt een lichtpuntje. Ik werk nu voor meerdere werkgevers en dat is de afwisseling die ik zocht. Daarbij is het mega leerzaam én kan ik mijn eigen leerpad richting geven.” Jesse Member bij Wesa & Raaker
4 Dankzij BRIGHTN ben ik veel bewuster bezig met mijn ontwikkeling en mijn doelen, zij ondersteunen mij hierbij door persoonlijke trainingen / workshops aan te bieden en elk kwartaal even stil te staan bij mijn vooruitgang. Het is ook waardevol om deel uit te maken van een netwerk van marketing- en communicatieprofessionals, om elkaar te helpen en inspireren! Fenne Member bij van den Heuvel & SLB Group
5 Onwijs fijn om met like-minded mensen adviezen en ideeën te kunnen delen. Een soort vriendengroep waarmee je over werk kunt sparren! Twan Member bij Instra & Caromi

Let’s meet de trainer

Rob de Groot, eigenaar van Raaker. Raaker is een strategisch marketingadvies bureau gespecialiseerd in mond-tot-mondmarkerting.

Veel gestelde vragen

Zoveel als je wilt! In onze memberships bieden we onbeperkte deelname aan.

Nee, onze trainingen en workshops zijn enkel voor onze members. Een enkele training maken wij beschikbaar voor niet-members, maar dat staat dan duidelijk bij de training vermeld. Wil je member worden? Klik dan snel boven in je scherm op de groene button! 😉

Een membership is er vanaf € 295 per maand. Voor alle details kijk je hier.

Ja, veel trainingen geven we regelmatig opnieuw. Meld je aan en bij voldoende aanmeldingen gaan we hem opnieuw plannen!

Workplace is onze community app waar alle members toegang tot hebben. Ben je geen member, dan kun je de link dus niet bekijken. Ben je wel een member? Contact dan academy@brightn.nl en wij zorgen dat je z.s.m. toegang krijgt.

Interesse? Leuk!

Via dit formulier kun je jezelf aanmelden voor de training. Ben je nog geen member? Dan kun je hier aangeven dat je interesse hebt in één van onze trainingen. Wij nemen dan spoedig contact met je op over de mogelijkheden.

Andere trainingen

Data & Analytics, Online marketing

1, 2, 3 op naar meer conversie!

4.1

Haal meer resultaat uit je website, campagne, e-mail of social media content.

Meer informatie