Maximaal 10 deelnemers en vol = vol!

Wat je gaat leren

Tijdens deze training behandelen we een breed scala aan onderwerpen om je fotografische vaardigheden te verbeteren:

  • Stijlbepaling: Ontdek hoe je een consistente en effectieve stijl ontwikkelt die past bij jouw merk en boodschap.
  • In beeld brengen van jouw product of dienst: Leer hoe je producten of diensten visueel aantrekkelijk presenteert om de aandacht van je doelgroep te trekken.
  • De meest gebruikte functies op jouw digitale spiegelreflex- of systeemcamera: Krijg inzicht in de technische aspecten van fotografie en hoe je deze kunt benutten voor betere visuele content.
  • Presets in Lightroom / bewerken in Photoshop: Verken de mogelijkheden van fotobewerking om je beelden te optimaliseren en aan te passen aan jouw huisstijl.
  • Het overzichtelijk bewaren van fotobestanden: Leer praktische tips voor het organiseren en opslaan van je visuele content zodat je altijd snel en efficiënt toegang hebt tot je bestanden.

Informatie over de training

Locatie en deelname

Deze training kan niet online op afstand worden gevolgd. De daadwerkelijke locatie voor het fotograferen zelf volgt nog.

De nabewerking zal op BRIGHTN HQ plaatsvinden.

Tijdsinvestering

De training zal bestaan uit twee delen. Die elk een dagdeel in beslag zullen nemen.

Deel 1: zal het fotograferen en instellen van de camera zijn.

Deel 2: de nabewerking van de gemaakte foto’s

Afronding

Je ontvang een digitaal certificaat, zodat jij je nieuwste skills kunt showen op Linkedin.

Opvolging

Er is (nog) geen vervolgtraining. Via de 1:1’s kun je wel extra ondersteuning krijgen. Laat ons weten als je dit graag wilt!

Veel gestelde vragen

Dit is een training waarvan wij vinden dat iedere marketingprofessional hem moet volgen. In deze training wordt fundamentele kennis gedeeld die je op verschillende plekken en niveaus kunt toepassen. Dus heb je deze training nog niet eerder gevolgd, dan is het antwoord ‘ja’.

Ja, veel trainingen geven we regelmatig opnieuw. Meld je aan en bij voldoende aanmeldingen gaan we hem opnieuw plannen!

Zoveel als je wilt! In onze memberships bieden we onbeperkte deelname aan.

Workplace is onze community app waar alle members toegang tot hebben. Ben je geen member, dan kun je de link dus niet bekijken. Ben je wel een member? Contact dan academy@brightn.nl en wij zorgen dat je z.s.m. toegang krijgt.

Nee, onze trainingen en workshops zijn enkel voor onze members. Een enkele training maken wij beschikbaar voor niet-members, maar dat staat dan duidelijk bij de training vermeld. Wil je member worden? Klik dan snel boven in je scherm op de groene button! 😉

Een membership is er vanaf € 295 per maand. Voor alle details kijk je hier.

4.5 “Voor mij was BRIGHTN echt een lichtpuntje. Ik werk nu voor meerdere werkgevers en dat is de afwisseling die ik zocht. Daarbij is het mega leerzaam én kan ik mijn eigen leerpad richting geven.” Jesse Member bij Wesa & Raaker
4 Dankzij BRIGHTN ben ik veel bewuster bezig met mijn ontwikkeling en mijn doelen, zij ondersteunen mij hierbij door persoonlijke trainingen / workshops aan te bieden en elk kwartaal even stil te staan bij mijn vooruitgang. Het is ook waardevol om deel uit te maken van een netwerk van marketing- en communicatieprofessionals, om elkaar te helpen en inspireren! Fenne Member bij van den Heuvel & SLB Group
5 Onwijs fijn om met like-minded mensen adviezen en ideeën te kunnen delen. Een soort vriendengroep waarmee je over werk kunt sparren! Twan Member bij Instra & Caromi

Let’s meet de trainer

Maak kennis met Ad en Annelies van Foto ID! In hun sfeervolle studio combineren ze jarenlange ervaring met een passie voor zowel zakelijke als persoonlijke fotografie. Dit duo heeft ons eerder skills aangeleerd met de training “Geen kiekjes meer… Fotograferen met je mobiel”. Hun unieke samenwerking en oog voor detail garanderen een inspirerende en leerzame ervaring, waar je fotografievaardigheden naar een hoger niveau worden getild.

Interesse? Leuk!

Via dit formulier kun je jezelf aanmelden voor de training. Ben je nog geen member? Dan kun je hier aangeven dat je interesse hebt in één van onze trainingen. Wij nemen dan spoedig contact met je op over de mogelijkheden.

Professionals bij deze bedrijven gingen je voor

Proludic
WDL kredietfondsen
Massimo
Circulware
Thibo
Wolbert Fysio
Vitalve
Vaex
maashorst
t zusje
instra
Woodfield
excluton
Van donzel
van den heuvel
Van Tienen
Lazzarella
Raaker

Andere trainingen

Tools

Geen kiekjes meer: fotograferen met je mobiel!

Nooit meer kiekjes! in deze training til jij je fotografeer skills naar het volgende niveau

Meer informatie
Online marketing

Google Ads | LAB

Trek je labjas aan en laat je inspireren over Google Ads.

Meer informatie
Inspiratie

Inspiratiesessie René van der Zel

Laat je inspireren door het ondernemersverhaal van René

Meer informatie
Fundamentals

LAB | B2B marketing

Laat je inspireren door andere members in deze LAB sessie over B2B marketing

Meer informatie
Offline

LAB | Intervisie Interne Communicatie

Meer informatie
Content creatie, Tools

Slim schrijven met ChatGPT

4.4

Unlock jouw creativiteit in onze praktijkgerichte training ‘slim schrijven met Chatgpt’

Meer informatie