Maximaal 10 deelnemers en vol = vol!

Wat je gaat leren

  • De kneepjes van je camera: Alle functies van je smartphonecamera worden je nieuwe beste vrienden.
  • Creatief met je camera: Van scherpstellen tot de regel van derden en van flitsen tot de perfecte scherptediepte; je leert het allemaal.
  • Foto’s bewerken als een pro: We duiken in de wereld van bewerkings-apps om jouw foto’s nóg mooier te maken.

Wat kun je verwachten?

Een leuke mix van theorie en lekker zelf aan de slag gaan. We geven je opdrachten tijdens de workshop, dus je kunt meteen oefenen met wat je hebt geleerd. En je foto’s? Die bespreken we samen, zodat je van elke klik iets leert.

Maak je klaar om jouw Instagram-feed, familiealbum, of wat dan ook, te vullen met foto’s die écht de show stelen. Meld je aan en ontdek hoe jij het meeste uit je smartphonecamera haalt!

4.5 “Voor mij was BRIGHTN echt een lichtpuntje. Ik werk nu voor meerdere werkgevers en dat is de afwisseling die ik zocht. Daarbij is het mega leerzaam én kan ik mijn eigen leerpad richting geven.” Jesse Member bij Wesa & Raaker
4 Dankzij BRIGHTN ben ik veel bewuster bezig met mijn ontwikkeling en mijn doelen, zij ondersteunen mij hierbij door persoonlijke trainingen / workshops aan te bieden en elk kwartaal even stil te staan bij mijn vooruitgang. Het is ook waardevol om deel uit te maken van een netwerk van marketing- en communicatieprofessionals, om elkaar te helpen en inspireren! Fenne Member bij van den Heuvel & SLB Group
5 Onwijs fijn om met like-minded mensen adviezen en ideeën te kunnen delen. Een soort vriendengroep waarmee je over werk kunt sparren! Twan Member bij Instra & Caromi

Let’s meet de trainer

Ad en Annelies Vereijken zijn de drijvende krachten achter Foto ID. Als team zijn ze gespecialiseerd in zowel zakelijke als particuliere opdrachten. Annelies bedient de camera met name bij het maken van persoonlijke foto’s. Ad richt zich meer op zakelijke fotografie. Hij maakt onder meer profielfoto’s voor bedrijven, fotografeert evenementen en hij maakt zakelijke fotoreportages. Meer weten? Kijk op de website.

Veel gestelde vragen

Zoveel als je wilt! In onze memberships bieden we onbeperkte deelname aan.

Nee, onze trainingen en workshops zijn enkel voor onze members. Een enkele training maken wij beschikbaar voor niet-members, maar dat staat dan duidelijk bij de training vermeld. Wil je member worden? Klik dan snel boven in je scherm op de groene button! 😉

Een membership is er vanaf € 295 per maand. Voor alle details kijk je hier.

Ja, veel trainingen geven we regelmatig opnieuw. Meld je aan en bij voldoende aanmeldingen gaan we hem opnieuw plannen!

Workplace is onze community app waar alle members toegang tot hebben. Ben je geen member, dan kun je de link dus niet bekijken. Ben je wel een member? Contact dan academy@brightn.nl en wij zorgen dat je z.s.m. toegang krijgt.

Interesse? Leuk!

Via dit formulier kun je jezelf aanmelden voor de training. Ben je nog geen member? Dan kun je hier aangeven dat je interesse hebt in één van onze trainingen. Wij nemen dan spoedig contact met je op over de mogelijkheden.

Andere trainingen

Data & Analytics, Online marketing

1, 2, 3 op naar meer conversie!

4.1

Haal meer resultaat uit je website, campagne, e-mail of social media content.

Meer informatie