Next Level Sales

Waar gaat deze training over?

Weet jij het verschil tussen marketing en sales? Voor velen is er geen verschil, het zijn echter wel twee verschillende vakgebieden met andere doelstellingen en waar je andere vaardigheden voor nodig hebt. Het meest belangrijke? Om succesvol te zijn moeten marketing en sales samen één team vormen. Tijdens deze training neemt Paul je mee in zijn visie op marketing en sales, door niet alleen te kijken naar het verleden, maar ook naar het heden en de toekomst. Hij legt je uit waarom marketing de voorzet moet geven zodat sales ze kan inkoppen en alle prijzen krijgt. Dit alles wordt onderbouwd op basis van wetmatigheden in sales en een bewezen aanpak voor meer én blijvend resultaat.

Uit decennia aan ervaring deelt Paul zijn belangrijkste lessen en inzichten op basis van praktijkvoorbeelden. Die zijn herkenbaar en leerzaam voor iedereen en gaat niet alleen over sales, maar ook over cultuur, organisatiestructuren en valkuilen.

Meer informatie

Resultaat na deze training
Je weet hoe je marketing en sales beter laat samenwerken, je kunt de wetmatigheden in sales toepassen en je weet hoe je sales collega's kunt betrekken in jouw plannen en ideeën.
Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.
Tijdsinvestering
De tijd die je voor deze CLASS nodig hebt is ongeveer 3 uur.
Locatie en deelname
Deze class is hybride. Je kunt dus fysiek aanwezig zijn, de locatie is Campus Uden. Of je sluit online aan. Geef je voorkeur aan bij de aanmelding. We kunnen geen garanties geven. Wanneer er teveel fysieke aanmeldingen zijn, is het op basis van volgorde inschrijving.
Afronding
Er zal geen certificaat worden uitgereikt na afloop.
Vervolg
Bespreek dit met je talent-coach.

Deelnemen?

Members van BRIGHTN
Heb je een membership bij BRIGHTN? Dan kun je deze CLASS bijwonen. Hiervoor hoef je geen credits in te leveren.
Professionals zonder membership
Marketeers of communicatie professionals die nog geen membership hebben, kunnen eenmalig een wildcard aanvragen voor gratis deelname. Scroll naar beneden voor het aanvraagformulier.
Over de trainer
Paul van Hek is oprichter van RedFoxBlue en als investeerder betrokken bij verschillende (groei)bedrijven. Vanuit zijn passie voor reizen en ondernemerschap organiseert hij jaarlijks reizen voor ondernemers naar China en India. 
 
Bekijk hier Paul z’n Linkedin.

"It's not the strongest that survices, nor the most intelligent, but the one most responsive tot change" (Charles Darwin)

Andere trainingen