Van idee tot visuele merkidentiteit

Waar gaat deze training over?

Hoe kom je van een idee tot een complete visuele merkidentiteit? En wat is het belang van branding en consistente doorvertaling van je huisstijl? Frans van TIKKL neemt je mee in de geschiedenis van vormgeving, hoe je merken bouwt, waar je op moet letten bij vormgeving en hoe je conform een huisstijl werkt. Een kennissessie boordevol inspiratie en een paar praktische tips. Allemaal vanuit het oogpunt van een grafisch vormgever.

Meer informatie

Resultaat na deze training
Je begrijpt het belang van een sterke merkidentiteit, weet hoe je deze creëert en hoe je deze consistent doorvoert.
Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.
Tijdsinvestering
De tijd die je voor deze CLASS nodig hebt is ongeveer 2 uur.
Locatie en deelname
Deze class is hybride. Je kunt dus fysiek aanwezig zijn bij BRIGHTN op kantoor of online deelnemen. Geef je voorkeur aan bij de aanmelding. We kunnen geen garanties geven. Wanneer er teveel fysieke aanmeldingen zijn, is het op basis van volgorde inschrijving.
Afronding
Er zal geen certificaat worden uitgereikt na afloop.
Vervolg
Bespreek dit met je talent coach

Deelnemen?

Members van BRIGHTN
Heb je een membership bij BRIGHTN? Dan kun je deze CLASS bijwonen. Hiervoor hoef je geen credits in te leveren.
Professionals zonder membership
Marketeers of communicatie professionals die nog geen membership hebben kunnen eenmalig een wildcard aanvragen voor gratis deelname. Scroll naar beneden voor het aanvraagformulier.
Over de trainer

Frans van TIKKL heeft jarenlange ervaring als grafisch vormgever en in zijn rol bij onze partner TIKKL staat hij aan de wieg van veel nieuwe merken. Leuk feitje: hij heeft de naam en huisstijl van BRIGHTN bedacht en gemaakt.

Andere trainingen