Scoren met Slimme Storytelling

Waar gaat deze training over?

Het krachtigste middel om klanten aan je te verbinden is door middel van storytelling. Met een goed (merk)verhaal zorg je voor (h)erkenning bij je doelgroep en komen mensen in beweging. Als je niet weet wat jouw klanten beweegt en welk probleem jij voor hen oplost met jouw product/dienst word je nooit succesvol. Tijdens de training “Scoren met Slimme Storytelling” krijg je alle tools die je nodig hebt om tot een heldere merkboodschap te komen. Je krijgt inspirerende voorbeelden van goede én minder goede storytelling van grote en kleine bedrijven.

Na deze training weet jij hoe je een goed merkverhaal kunt opstellen dat áltijd werkt, zodat jouw klanten je zien, horen en begrijpen.

Je leert:
– Wat storytelling is.
– Waarom storytelling effectief is.
– Wat de ingrediënten zijn voor een goed verhaal.
– Hoe je een goed goed verhaal schrijft met een heldere boodschap

Je krijgt:
– Handvatten om een goed brandscript te schrijven.
– Inspirerende voorbeelden uit de praktijk.
– Ultieme tips om direct toe te passen.

Meer informatie

Resultaat na deze training
Je weet hoe je storytelling kunt inzetten om jouw merk of bedrijf bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Je weet hoe je de doelgroep kunt raken (emotie), hoe ze van je gaan houden en hoe je ze in beweging kunt krijgen.
Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.
Tijdsinvestering
De tijd die je voor deze CLASS nodig hebt is ongeveer 1,5 uur.
Locatie en deelname
Deze class is hybride. Je kunt dus fysiek aanwezig zijn bij BRIGHTN op kantoor of online deelnemen. Geef je voorkeur aan bij de aanmelding. We kunnen geen garanties geven. Wanneer er teveel fysieke aanmeldingen zijn, is het op basis van volgorde inschrijving.
Afronding
Er zal geen certificaat worden uitgereikt na afloop.
Vervolg
Bespreek dit met je talent-coach.

Deelnemen?

Members van BRIGHTN
Heb je een membership bij BRIGHTN? Dan kun je deze CLASS bijwonen. Hiervoor hoef je geen credits in te leveren.
Professionals zonder membership
Marketeers of communicatie professionals die nog geen membership hebben kunnen eenmalig een wildcard aanvragen voor gratis deelname. Scroll naar beneden voor het aanvraagformulier.
Over de trainer

Deze training wordt gegeven door Ilse Peene en Renée Kampers. Samen zijn zij eigenaar van Contentklus. Met hun contentmarketingbureau zetten zij kansen om in succes! Door duidelijke communicatie, een heldere boodschap en een eerlijk verhaal kan jij het verschil maken. En dat is nou precies waar wij heel blij van worden,” zegt Ilse.

We helpen onze klanten om hun merkidentiteit te vinden en deze tot in de puntjes door te voeren in zowel beeld als taal. Contentklus is ook het marketing communicatieteam wat je zelf (nog) niet in huis hebt of wat je inschakelt als je een klus wilt klaren. In elk geval zorgen wij áltijd voor een happy face!” vult Renée aan.

Ilse Peene | Art Director

Enthousiaste, nieuwsgierige doorzetter.
Loyale kartrekker die creativiteit weet om te zetten in commercieel effectieve, grafische en ruimtelijke vormgeving.

Renée Kampers | Content Marketeer

Creatieve omdenker, teamplayer & aanpakker.
Klanten gelukkiger maken door de juiste vorm van content op het juiste kanaal en op het juiste moment bij de doelgroep te krijgen.

Voor meer informatie over Contentklus, zie de website: https://www.contentklus.nl/. 

“No worries, be content!'

Andere trainingen