Loop jij al aardig wat jaren mee in de wereld van zoekmachine marketing? En lijkt het je gaaf om te bouwen aan een succesvolle webshop, met flinke groeiambities in Nederland en België. Jij kunt het verschil maken en onderdeel worden van een ambitieus team!

En naast een supervette functie help jij indirect mee aan de verduurzaming van Nederland en België.

Over de functie

Jij krijgt de leiding bij het optimaliseren van de webshop van Jan de Isolatieman. Een webshop gespecialiseerd in (ja, je raadt het al) isolatiemateriaal. Een van de grotere spelers in de markt, met ambitie om hun positie in België te vergroten en in Nederland verder uit te bouwen.

En daar krijg jij als ervaren SEO specialist een belangrijke rol in. Je vecht mee in de top posities van Jan de isolatieman en bent deze continu aan het verbeteren en behouden. 

Je zult daarnaast een belangrijke schakel zijn tussen het professionele marketingbureau waar ze mee werken en het managementteam. Je bent belangrijk in de groei van onze webshop zijn en wordt daarom meegenomen in het nadenken over onze strategie en het opzetten van een eigen merk. Voldoende uitdaging in ieder geval.

Wat ga je doen?

Dat is aan jou. Jij bent immers de SEO specialist, dus er wordt jou niet gezegd wat je moet doen. Het doel van je functie is duidelijk: de vindbaarheid van de webshop van Jan de Isolatieman continu verbeteren. Wat je daarvoor doet is aan jou.

Dit ga je in ieder geval doen:

 • Focus op het technische aspect van SEO, zoals de interne linkstructuur.
 • Nadenken over welke content er nodig is en dit laten maken.
 • Aan de slag met linkbuilding.
 • Continu werken aan het verbeteren van de SEO strategie door het analyseren van zoektermen.
 • Zorgen voor een SEO vriendelijke navigatiestructuur en webpagina’s met optimale gebruiksvriendelijkheid.

Jan de Isolatieman, wie is dat?

Zoals je hebt kunnen lezen is dit één van de grootste webshops in isolatiemateriaal van Nederland. Vanuit hun magazijn en kantoor in Oss bedienen zij de Nederlandse en Beglische markt. 

 

Hoe ziet je dag eruit?

Geen dag en week is hetzelfde. Kijk hieronder maar. Dit zou zomaar eens je werkweek kunnen zijn. Als je tenminste van sporten houdt. ;)

Wat zoeken we in jou?

Nee, het bolletje van YOAST op groen krijgen is niet voldoende om de ervaren SEO specialist te zijn die wij zoeken voor Jan de Isolatieman. Wij zoeken iemand met meerdere jaren ervaring, die een team kan en wil aansturen en altijd op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen. 

Iemand die over uitstekende communicatievaardigheden beschikt, een eigen mening en visie heeft en deze durft te delen met de rest van het team. Geen ja-knikker. SEO is jouw dingen en jij zorgt dat de webshop continu wordt verbeterd om betere resultaten in de zoekmachines te behalen.

Jij hebt ervaring met de volgende (of vergelijkbare) tooling:

 • Semrush
 • Mangools
 • SE ranking
 • SEO Powersuite
 • Ahrefs

Wat bieden we jou?

Allereerst een werkplek waar je echt het verschil kunt gaan maken. Jij kunt je fulltime focussen op de webshop van Jan de Isolatieman. 

Maar er is meer dan dit. Dat hebben we op een rijtje gezet:

 • Een salaris tussen € 3.500 en € 4.500. Afhankelijk van het aantal vlieguren dat jij hebt gemaakt, leeftijd en vooropleiding. 
 • Je krijgt voor minimaal 7 maanden een contract. We gaan altijd voor de lange termijn.
 • Voor 40 of eventueel 36 uur per week.
 • Gedeeltelijk thuiswerken is een optie.
 • Reiskosten en vakantiegeld. Uiteraard.
 • Altijd voldoende budget voor goede ideeën. Wij willen groeien, dus heb jij een idee dat hieraan gaat bijdragen. Dan investeren wij graag.

Wij zijn BRIGHTN

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want waarom moet je voor de kennis en expertise van een bureau altijd met een zak geld klaarstaan? En waarom moet jij als professional bij een bureau werken om in verschillende keukens te kijken en veel te leren (van en met vakgenoten)?

Wij matchen marketeers met bedrijven, bieden training, begeleiding, dagelijkse ondersteuning en een community met vakgenoten om van elkaar te leren. En dat alles voor een vaste prijs per maand voor jouw werkgever. Zo ontwikkel jij jezelf en hoeft je werkgever niet de tarieven van een bureau te betalen voor deze kennis en expertise.

We zijn inmiddels met 30+ professionals, houden kantoor in Uden en faciliteren jaarlijks meer dan 25 verschillende trainingen en workshops.

Klinkt goed, toch?

Waar wacht je nog op? Solliciteer snel via onderstaande button. Hierna gaan wij aan de slag en dat gaat als volgt:

We kijken of je CV aansluit bij het gevraagde profiel. Wij doen de werving en selectie voor Jan de Isolatieman. Alle kandidaten worden besproken met hen.

Is er een match? Dan volgt er een kennismaking met Roel of Jip.

Voelt dat goed? Dan volgt een kennismaking met Jan de Isolatieman.

Alle seinen op groen? Dan ontvang je een conceptovereenkomst van Jan de Isolatieman. Je komt daar namelijk ‘gewoon’ op de loonlijst.

Je mag je kennis delen met de BRIGHTN community.

Gif brightn marketing - Let's brightn up (1)