Ben jij dol op het maken van content, op zoek naar afwisseling en wil je jezelf graag ontwikkelen? Dan is deze functie, samen met de training en begeleiding vanuit BRIGHTN misschien wel de ideale (bij)baan voor jou.

Over de functie

Hou je van afwisseling? Dan is dit je kans.  Je werkt namelijk bij een of twee bedrijven en bent daar minimaal één dag per week voor aan het werk. Elke dag leer je weer wat nieuws! 

Huh, kan dat? Ja, dat doen inmiddels al 30 members van BRIGHTN. In meerdere keukens kijken, maar door minimaal een dag per week voor dit bedrijf te werken toch het verschil kunnen maken.

Wat ga je doen?

Je gaat content bedenken, doet de vormgeving en schrijft de teksten. Voor de website, social, e-mail en soms ook wat offline. Jij bent verantwoordelijk voor de contentstrategie en zorgt ervoor dat alle kanalen conform huisstijl gevuld worden. 

En naast dat ben je een sparringpartner voor je directe collega’s en kom jij regelmatig met creatieve ideeën.

Voor welke bedrijven zijn wij op zoek?

DUW Logistiek

De perfecte match maken

DUW Logistiek is een uitzendbureau gericht op de logistieke branche. Zoek je een functie als heftruckchauffeur, teamleider, planner of logistiekmanager, DUW regelt het voor jou! Maar natuurlijk zijn er ook andere functies binnen de logistiek waar we bij kunnen bemiddelen. DUW: Detacheren Uitzenden Werving.

Wat ga je doen?

 • Merkidentiteit verder uitbouwen
 • Social media beheren
 • Website beheren 
 • Contentstrategie ontwikkelen en bijbehorende kalender
 • Campagnes bedenken en maken

Upgraders

Challenge Accepted!

Upgraders geeft je de best converterende website met een winnende combinatie van snelheid, gebruiksgemak en de juiste content.

Wat ga je doen?

 • Content ontwikkeling voor (nieuwe) websites van klanten
 • Interviews afnemen
 • Social media beheer

Hoe ziet je dag eruit?

Geen dag en week is hetzelfde. Kijk hieronder maar. Dit zou zomaar eens je werkweek kunnen zijn. Als je tenminste van sporten houdt. ;)

Wat zoeken we in jou?

Wij vinden nieuwsgierigheid belangrijker dan ervaring. Stilstaan in je ontwikkeling wil je niet. Je werkt zelfstandig, bent creatief en je hebt gevoel voor beeld en tekst

Je raakt niet in de war als er op het laatste moment een verandering doorgevoerd moet worden. Deze dynamiek is toch juist prettig? 

Nederlands spreek én schrijf je uiteraard perfect. Ervaring met SEO en het Wordpress CMS is een pré. Net zoals handigheid met Canva of Adobe Suite

Je bent een aanpakker die de dingen doet die moeten gebeuren, maar wel op tijd het om hulp vraagt wanneer je dreigt vast te lopen. Verder heb je een afgeronde opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie. 

Oh, en je hebt een scherp oog voor detail en dus een gruwelijke hekel aan designs die nét (of helemaal) niet conform huisstijl zijn.

Wat bieden we jou?

Allereerst een werkplek waar je enorm veel kunt leren. Als jij via BRIGHTN ergens aan de slag gaat heb jij binnen no-time een voorsprong op vakgenoten.

Maar er is meer dan jezelf ontwikkelen. Dat hebben we op een rijtje gezet:

 • Een salaris tussen € 2.400 en € 3.250. Afhankelijk van het aantal vlieguren dat jij hebt gemaakt, leeftijd en vooropleiding. 
 • Je krijgt voor minimaal 6 maanden een contract, maar we gaan altijd voor de lange termijn.
 • Reiskosten en vakantiegeld. Uiteraard.

Wij zijn BRIGHTN

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want waarom moet je voor de kennis en expertise van een bureau altijd met een zak geld klaarstaan? En waarom moet jij als professional bij een bureau werken om in verschillende keukens te kijken en veel te leren (van en met vakgenoten)?

Wij matchen marketeers met bedrijven, bieden training, begeleiding, dagelijkse ondersteuning en een community met vakgenoten om van elkaar te leren. En dat alles voor een vaste prijs per maand voor jouw werkgever. Zo ontwikkel jij jezelf en hoeft je werkgever niet de tarieven van een bureau te betalen voor deze kennis en expertise.

We zijn inmiddels met 30+ professionals, houden kantoor in Uden en faciliteren jaarlijks meer dan 25 verschillende trainingen en workshops.

Klinkt goed, toch?

Waar wacht je nog op? Solliciteer snel via onderstaande button. Hierna gaan wij aan de slag en dat gaat als volgt:

We kijken of je CV aansluit bij het gevraagde profiel.

Is er een match? Dan volgt er een kennismaking met Roel of Jip.

Voelt dat goed? Dan volgt een kennismaking met de opdrachtgever.

Alle seinen op groen? Dan ontvang je een conceptovereenkomst van de opdrachtgever. Je komt daar namelijk op de loonlijst.

Je krijgt een membership bij BRIGHTN en daarmee continue training en begeleiding.

Gif brightn marketing - Let's brightn up (1)