Ben jij communicatief sterk, op zoek naar afwisseling en wil je jezelf graag ontwikkelen? Dan is deze functie, samen met de training en begeleiding vanuit BRIGHTN misschien wel de ideale (bij)baan voor jou.

Over de functie

Voor verschillende bedrijven zoeken wij een communicatiemedewerker. En jij kunt voor één of twee van deze bedrijven werken. Net wat jij wil. Parttime of fulltim.

Huh, kan dat? Ja, dat doen inmiddels al 30 members van BRIGHTN. In meerdere keukens kijken, maar door minimaal een dag per week voor dit bedrijf te werken toch het verschil kunnen maken. 

Wat ga je doen?

Goede vraag. Zoals je waarschijnlijk wel weet is het werk van een communicatie medewerker behoorlijk divers. De ene dag ben je druk met het creëren van content voor social media, terwijl je op het andere moment met de nieuwsbrief bezig bent.

Afhankelijk van het bedrijf zul je meer met interne of externe communicatie bezig zijn. Teksten schrijven, wat simpel vormgevingswerk en het oppakken van projecten zullen tot je dagelijkse taken behoren.

Voor welke bedrijven zijn wij op zoek?

Ulehake

Ingenieursburo

De ingenieurs, constructeurs en adviseurs van Ingenieursburo Ulehake zijn de schakel tussen wens en uitvoering. Ze helpen u bij de creatie van uw toekomstbestendig bouwwerk en zijn van meerwaarde in elke fase van het bouwproces. Van initiatief tot concept, van bestek tot realisatie. 

Wat ga je doen?

 • Versturen van de nieuwsbrief
 • Het maken van on- en offline content
 • De website up-to-date houden

Van den Heuvel

Moves your business

Van den Heuvel Logistiek is een betrouwbare partner voor alle zaken die te maken hebben met transport- en opslagbehoeften. Met fijnmazige distributie als corebusiness, maar ook  specialist in warehousing, VAL-activiteiten en koeriersdiensten.

Wat ga je doen?

 • Het maken van on- en offline content
 • Versturen van de nieuwsbrief
 • Organiseren van events
 • De website up-to-date houden

WATZ

Wij zorgen dat het werkt

Het succes van uw industriële onderneming staat of valt met betrouwbare techniek. Watz zorgt dat het werkt.

Wat ga je doen?

 • Zorgen voor continuïteit op social media
 • Zorgen dat de websites up-to-date zijn
 • Zorgen voor interne communicatie met collega’s en andere betrokkenen

Hoe ziet je dag eruit?

Geen dag en week is hetzelfde. Kijk hieronder maar. Dit zou zomaar eens je werkweek kunnen zijn. Als je tenminste van sporten houdt. ;)

Wat zoeken we in jou?

Jij bent – uiteraard – communicatief sterk. Een vlotte pen en gevoel voor beeld. En je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Met welke tooling kun je (of wil je graag leren) werken:

 • Meta business suite
 • Canva en/of Adobe Suite
 • Mailprogramma, zoals Mailchimp
 • Wordpress

Als we aan jou vragen wat je belangrijk vindt in je werk, dan zou het antwoord zo maar eens afwisseling, creatieve vrijheid en ruimte voor ontwikkeling kunnen zijn. Klopt dat? Mooi, lees dan snel verder wat we jou te bieden hebben.

Wat bieden we jou?

Allereerst een werkplek waar je enorm veel kunt leren. Als jij via BRIGHTN ergens aan de slag gaat heb jij binnen no-time een voorsprong op vakgenoten.

Maar er is meer dan jezelf ontwikkelen. Dat hebben we op een rijtje gezet:

 • Een salaris tussen € 2.400 en € 3.250. Afhankelijk van het aantal vlieguren dat jij hebt gemaakt, leeftijd en vooropleiding. 
 • Je krijgt voor minimaal 6 maanden een contract, maar we gaan altijd voor de lange termijn.
 • Reiskosten en vakantiegeld. Uiteraard.

Wat meer over BRIGHTN

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want waarom moet je voor de kennis en expertise van een bureau altijd met een zak geld klaarstaan? En waarom moet jij als professional bij een bureau werken om in verschillende keukens te kijken en veel te leren (van en met vakgenoten)?

Wij matchen marketeers met bedrijven, bieden training, begeleiding, dagelijkse ondersteuning en een community met vakgenoten om van elkaar te leren. En dat alles voor een vaste prijs per maand voor jouw werkgever. Zo ontwikkel jij jezelf en hoeft je werkgever niet de tarieven van een bureau te betalen voor deze kennis en expertise.

We zijn inmiddels met 30+ professionals, houden kantoor in Uden en faciliteren jaarlijks meer dan 25 verschillende trainingen en workshops.

Dit wil ik!

Snappen we! Solliciteer snel via onderstaande button. Hierna gaan wij aan de slag en dat gaat als volgt:

We kijken of je CV aansluit bij het gevraagde profiel.

Is er een match? Dan volgt er een kennismaking met Roel of Jip.

Voelt dat goed? Dan volgt een kennismaking met de opdrachtgever.

Alle seinen op groen? Dan ontvang je een conceptovereenkomst van de opdrachtgever. Je komt daar namelijk op de loonlijst.

Je krijgt een membership bij BRIGHTN en daarmee continue training en begeleiding.

Gif brightn marketing - Let's brightn up (1)