Dus jij hebt interesse in de vacature van Senior Online Marketeer? Mooi. Hieronder nog even in het kort wat meer informatie over deze vacature. Wil je echt alles weten? Laat dan je gegevens achter en wij vertellen je er meer over.

Over de functie

Jij bent eindverantwoordelijk voor de online marketingstrategie van de groep en de daaronder vallende labels. De labels bestaan uit de oorspronkelijke showroom in de buurt van ‘s-Hertogenbosch en sinds dit jaar uit een showroom in Rotterdam en Amsterdam. 

De marketing is gericht op consumenten (B2C) en projectontwikkelaars en aannemers (B2B) met het doel om het aantal kwalitatieve afspraken en daarmee de omzet te vergroten.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor een krachtige online marketingstrategie voor de aankomende jaren. Jij zorgt voor de vertaling van het merk naar de verschillende touchpoints, een roadmap van activiteiten en
bijbehorende budgetten. Aan jou om te bepalen hoe!

De toekomstige werkzaamheden liggen niet volledig vast, omdat de organisatie aan de vooravond staat van verdere groei door acquisitie en een re-branding van het merkenportfolio. Er zijn ambitieuze plannen
waarbij zowel omzet als aantal werknemers verdubbeld dan wel verdrievoudigd gaan worden. Als Online Marketeer ben jij in staat deze groei en bijbehorende verantwoordelijkheid te dragen.

Wat zoeken we in jou?

Wij vinden nieuwsgierigheid belangrijker dan ervaring. Stilstaan in je ontwikkeling wil je niet. Je werkt zelfstandig, bent creatief en je hebt gevoel voor beeld en tekst

Je hebt kennis en ervaring met SEO, SEA, social media en e-mail marketing. 

Met welke tooling kun je werken:

  • Google Analytics, Ads en Datastudio
  • Meta business suite en Ads manager
  • Canva en/of Adobe Suite
  • Wordpress

Je bent een aanpakker die de dingen doet die moeten gebeuren, maar wel op tijd het om hulp vraagt wanneer je dreigt vast te lopen. Verder heb je een afgeronde opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie. 

En wat is je sterkste punt? Gezond boerenverstand. En dit gebruik je graag in combinatie met je analytisch denkvermogen.

Wat bieden we jou?

  • Een salaris tussen € 4.500 en € 6.000. Afhankelijk van het aantal vlieguren dat jij hebt gemaakt, leeftijd en vooropleiding. 
  • Maar liefst 43 vakantiedagen.
  • Reiskosten en vakantiegeld. Uiteraard.
  • Laptop en mobiele telefoon.
  • Mogelijkheid tot flexibel en hybride werken.

Wat meer over BRIGHTN

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want waarom moet je voor de kennis en expertise van een bureau altijd met een zak geld klaarstaan? En waarom moet jij als professional bij een bureau werken om in verschillende keukens te kijken en veel te leren (van en met vakgenoten)?

Wij matchen marketeers met bedrijven, bieden training, begeleiding, dagelijkse ondersteuning en een community met vakgenoten om van elkaar te leren. En dat alles voor een vaste prijs per maand voor jouw werkgever. Zo ontwikkel jij jezelf en hoeft je werkgever niet de tarieven van een bureau te betalen voor deze kennis en expertise.

We zijn inmiddels met 30+ professionals, houden kantoor in Uden en faciliteren jaarlijks meer dan 25 verschillende trainingen en workshops.

Dit wil ik!

Snappen we! Solliciteer snel via onderstaande button. Hierna gaan wij aan de slag en dat gaat als volgt:

We kijken of je CV aansluit bij het gevraagde profiel.

Is er een match? Dan volgt er een kennismaking met Roel of Jip.

Voelt dat goed? Dan volgt een kennismaking met de opdrachtgever.

Alle seinen op groen? Dan ontvang je een conceptovereenkomst van de opdrachtgever. Je komt daar namelijk op de loonlijst.

Interesse in een membership bij BRIGHTN? Dan sluiten we je graag aan!

Gif brightn marketing - Let's brightn up (1)