Volg jij een opleiding waar je veel met marketing en/of communicatie bezig bent? Woon je op maximaal 45 minuten reistijd van Uden en wil jij een gave bijbaan én straks na je afstuderen een voorsprong op de arbeidsmarkt? Dan ben jij onze Rising Star!

Over de functie

Wij zijn op zoek naar jonge professionals. Talent dat zichzelf tijdens de studie al verder wil ontwikkelen als marketing en communicatie professional. Dat geeft jou een voorsprong als je straks de arbeidsmarkt op komt.

Als Rising Star ga jij met ondersteuning van BRIGHTN aan de slag met de marketing van een opdrachtgever. Je krijgt een contract bij BRIGHTN en werkt op locatie bij de klant. Wie deze klanten zijn? Dat is enorm divers. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kijken wij wat de beste match is.

Wat mag je van ons verwachten? Wij begeleiden je persoonlijk en vakinhoudelijk, trainen je, zijn je hulplijn bij vragen én collega’s op afstand. Jij doet het werk, maar je staat er zeker niet alleen voor.

Wat ga je doen?

Je verzorgt de marketing en communicatie van onze opdrachtgever. Dat kan echt van alles zijn, zoals:

 • Social media accounts beheren. Dus content bedenken, maken en plaatsen.
 • Een website onderhouden.
 • Vormgeven van uitingen voor uiteenlopende middelen, zoals posters en banners.
 • Teksten schrijven voor bijvoorbeeld persberichten en nieuwsbrieven.

We kijken wat jij nu al kan, wat je wil leren en welke branche jou aanspreekt. Dat, samen met praktische zaken zoals je woonplaats, helpt ons bij het matchen.

Een Rising Star, wat is dat?

Zoals de naam het al zegt: een rijzende ster. Aanstormend talent. Een goed stel hersenen, nieuwsgierig als één van de belangrijkste eigenschappen en ambitieus. Dat is het profiel van een Rising Star. En ja, uiteraard volg je een opleiding die ‘iets’ met marketing en communicatie te maken heeft. Van Business Innovation tot Journalistiek. 

Wij bieden jou een plek aan waar je allereerst prima verdient. En tegelijkertijd investeert in je toekomst. Want hoe vervelend is het om na je studie te horen dat je geen of te weinig ervaring hebt. Ga nu al serieus aan de slag met je cv. Dat levert je na je afstuderen een flinke voorsprong op. 

Hoe ziet je week eruit?

Dit is uiteraard sterk afhankelijk van waar je gaat werken. Het is in ieder geval super afwisselend. 

Wat zoeken we in jou?

We zoeken iemand die nieuwsgierig is: een natuurlijke drang om méér te weten en te kunnen. Daardoor leer je nieuwe dingen en durf je soms wat risico te nemen. 

Verder hebben we een paar ‘harde’ eisen:

 • Je woont op maximaal 45 minuten reizen wonen van Uden.
 • Je volgt momenteel een opleiding die iets met marketing of communicatie van doen heeft.
 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar, verspreid over maximaal twee dagen.

Wat bieden we jou?

Allereerst een werkplek waar je enorm veel leert. Je werkt aan gave projecten, doet praktijkervaring op en krijgt continu training, begeleiding en ondersteuning. Op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak. 

Maar er is meer:

 • Afhankelijk van je leeftijd verdien je het volgende: 18 jaar € 10,50, 19 jaar € 12, 20 jaar 13,50 en 21 jaar of ouder € 15,00. Dit is een all-in salaris, dus het bruto bedrag inclusief vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Een contract bij BRIGHTN voor minimaal 6 maanden.
 • Voor 8 uur per week.
 • Een voorsprong op de arbeidsmarkt. Met deze praktijkervaring op je cv heb jij als starter een streepje voor.

Wij zijn BRIGHTN

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want waarom moet je voor de kennis en expertise van een bureau altijd met een zak geld klaarstaan? En waarom moet jij als professional bij een bureau werken om in verschillende keukens te kijken en veel te leren (van en met vakgenoten)?

Wij matchen marketeers met bedrijven, bieden training, begeleiding, dagelijkse ondersteuning en een community met vakgenoten om van elkaar te leren. En dat alles voor een vaste prijs per maand voor jouw werkgever. Zo ontwikkel jij jezelf en hoeft je werkgever niet de tarieven van een bureau te betalen voor deze kennis en expertise.

We zijn inmiddels met 30+ professionals, houden kantoor in Uden en faciliteren jaarlijks meer dan 25 verschillende trainingen en workshops.

Klinkt goed, toch?

Waar wacht je nog op? Solliciteer snel via onderstaande button. Hierna gaan wij aan de slag en dat gaat als volgt:

We kijken of je profiel aansluit bij een van onze zoekopdrachten. 

Is er een match? Dan volgt er een kennismaking met Roel of Jip.

Voelt dat goed? Dan volgt er een kennismaking met de opdrachtgever.

Alle seinen op groen? Dan volgt er een arbeidsovereenkomst.

Daarna kun je zo snel mogelijk aan de slag!

Gif brightn marketing - Let's brightn up (1)