Jij bent gek van interieur, loopt al enkele jaren mee in de marketingwereld en bent op zoek naar een fulltime functie waar je op strategisch niveau meedenkt en tegelijkertijd zelf de handen uit de mouwen steekt.

Over de functie

Jij stuurt het marketingteam aan. Je zet de lijnen uit, bepaald en bewaakt de strategie, maar doet tegelijkertijd ook uitvoerend werk. In een klein team marketeers, waarbij je nauw samenwerkt met sales.

HOOG.design

Exclusieve woon- en tuininspiratie

Als interieurliefhebber ken jij het platform van HOOG waarschijnlijk al, of niet? Hier wordt wooninspiratie samengebracht in een hoogwaardig inspiratieplatform. Via een website en sinds kort een eigen app. Hier tonen toparchitecten luxueuze villa’s, gerealiseerd door vakmensen.

Hoe ziet je dag eruit?

Geen dag en week is hetzelfde. Kijk hieronder maar. Dit zou zomaar eens je werkweek kunnen zijn. 

Wat zoeken we in jou?

Wij vinden nieuwsgierigheid belangrijker dan ervaring. Stilstaan in je ontwikkeling wil je niet. Je werkt zelfstandig, bent creatief en je hebt gevoel voor beeld en tekst

Je hebt (enige) kennis en ervaring met SEO, social media en e-mail marketing. 

Met welke tooling kun je werken:

  • Google Analytics
  • Meta business suite en Ads manager
  • Wordpress

Je bent een aanpakker die de dingen doet die moeten gebeuren, maar wel op tijd het om hulp vraagt wanneer je dreigt vast te lopen. Verder heb je een afgeronde opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie. 

En wat is je sterkste punt? Gezond verstand. En dit gebruik je graag in combinatie met je analytisch denkvermogen.

Wat bieden we jou?

Allereerst een werkplek waar je enorm veel kunt leren. Als jij via BRIGHTN ergens aan de slag gaat heb jij binnen no-time een voorsprong op vakgenoten.

Maar er is meer dan jezelf ontwikkelen. Dat hebben we op een rijtje gezet:

  • Een salaris tussen € 2.850 en € 3.750. Afhankelijk van het aantal vlieguren dat jij hebt gemaakt, leeftijd en vooropleiding. 
  • Je krijgt voor minimaal 7 tot 12 maanden een contract, maar we gaan altijd voor de lange termijn.
  • Een fijne werkplek in een mooi kantoor in Beek en Donk.
  • Reiskosten en vakantiegeld. Uiteraard.

Wij zijn BRIGHTN

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want waarom moet je voor de kennis en expertise van een bureau altijd met een zak geld klaarstaan? En waarom moet jij als professional bij een bureau werken om in verschillende keukens te kijken en veel te leren (van en met vakgenoten)?

Wij matchen marketeers met bedrijven, bieden training, begeleiding, dagelijkse ondersteuning en een community met vakgenoten om van elkaar te leren. En dat alles voor een vaste prijs per maand voor jouw werkgever. Zo ontwikkel jij jezelf en hoeft je werkgever niet de tarieven van een bureau te betalen voor deze kennis en expertise.

We zijn inmiddels met 35+ professionals, houden kantoor in Uden en faciliteren jaarlijks meer dan 25 verschillende trainingen en workshops.

Klinkt goed, toch?

Waar wacht je nog op? Solliciteer snel via onderstaande button. Hierna gaan wij aan de slag en dat gaat als volgt:

We kijken of je CV aansluit bij het gevraagde profiel.

Is er een match? Dan volgt er een kennismaking met Roel.

Voelt dat goed? Dan volgt een kennismaking met de opdrachtgever.

Alle seinen op groen? Dan ontvang je een conceptovereenkomst van de opdrachtgever. Je komt daar namelijk op de loonlijst.

Je krijgt een membership bij BRIGHTN en daarmee continue training en begeleiding.

Gif brightn marketing - Let's brightn up (1)