LET’S BRIGHTN UP YOUR MARKETING

Ben jij op zoek naar een marketing of communicatie collega voor 1, 2 of 3 dagen per week? Wij zorgen voor een match en bieden hierna continue training en begeleiding. De kennis en expertise van een bureau tegen de kosten van een collega.

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want waarom moet je voor de kennis en expertise van een bureau altijd met een zak geld klaarstaan?

Wij bieden training, begeleiding en backup zodat professionals met en van elkaar leren. Voor een vaste prijs per maand. Jij investeert in persoonlijke ontwikkeling en krijgt daarvoor up-2-date kennis én een tevreden collega. Win-win!

Via onze academy krijgt iedere member minimaal 12 kennissessies per jaar. Daarnaast kan er gekozen worden uit meer dan 20 verdiepende workshops, verzorgd door specialisten uit het werkveld. Aanvullende 1:1 training? Ook dat kan.

Met alleen training aanbieden zijn we er nog niet. Wij geloven in continu ontwikkelen, maar daar heeft iedereen soms wat hulp bij nodig. Een duwtje in de goede richting en een stok achter de deur. Dat is wat we doen met coaching. Regelmatig een ontwikkelgesprek en doorlopend evalueren.

Wij geloven dat delen zorgt voor vermenigvuldigen. Zo ook met kennis. En met inmiddels 27 nieuwsgierige professionals hebben we behoorlijk wat kennis te delen! Van junior tot senior en van content marketeer, communicatie medewerker tot marketing manager. Met én van elkaar leren.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Voor verschillende opdrachtgevers werken zorgt voor veel afwisseling en maakt het voor mij extra uitdagend. Overal maak ik nieuwe connecties en leer ik weer wat anders. Daarnaast worden er maandelijks veel toffe trainingen georganiseerd waardoor ik mezelf kan blijven ontwikkelen.

Inge, Marketeer @ BRIGHTN, VANDEPUNT. en NextLevel

Erg fijn om een achterban met expertise beschikbaar te hebben waar ik altijd op kan terugvallen. Of het nou op het creatieve vlak is of specifieke vragen over bijvoorbeeld een Facebookcampagne. Door de hulp en de nieuwe inzichten blijf je continu groeien.

Britt, marketeer @ ForAmbition en ForWork

Voor mij was BRIGHTN echt een lichtpuntje. Ik werk nu voor meerdere werkgevers en dat geeft me de afwisseling waar ik naar zocht. Daarbij is het mega leerzaam én kan ik mijn eigen leerpad richting geven.

Jesse, marketeer @ Wesa, Van den Heuvel Logistiek en Raaker

WAT VOORBEELDEN VAN TRAININGEN DIE WE AANBIEDEN

De kosten zijn niet veel meer dan die van een collega. De BRIGHTN Member staat namelijk bij jou op de loonlijst. Ons betaal je een vaste fee per maand voor de training en begeleiding. Dat start al vanaf € 150 per maand.

Voor de werving vragen wij 1 bruto maandsalaris. Uiteraard naar rato van het aantal werkzame dagen. 

Let’s BRIGHTN with us!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.