LET’S BRIGHTN UP YOUR CAREER

Ben jij werkzaam als marketeer of communicatie professional? Heb je soms het gevoel dat je stilstaat in je ontwikkeling? Of heb je behoefte aan sparren met vakgenoten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar marketeers en communicatie professionals die niet stil willen staan in hun ontwikkeling. Die nieuwsgierig en ambitieus zijn. En die niet één keer per jaar een training willen volgen, maar geloven in continu leren

Klinkt als… yes dit wil ik? Vraag dan de gratis training aan en maak kennis met BRIGHTN.

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want je hoeft niet bij een bureau te werken voor veel afwisseling. En vijf dagen per week vastroesten bij één bedrijf? Dat is niet nodig. Het kan anders!

Zoek je als markteer een nieuwe baan? Dan kunnen wij jou matchen met één of meerdere bedrijven. Zit je prima op je plek? Fijn! Wij bieden namelijk training, begeleiding en een community met vakgenoten om van elkaar te leren. Voor een vaste prijs per maand. Zo ontwikkel jij jezelf en hoeft je werkgever niet de tarieven van een bureau te betalen om deze kennis in huis te halen.

Via onze academy krijgt iedere member minimaal 12 kennissessies per jaar. Daarnaast kan er gekozen worden uit meer dan 20 verdiepende workshops, verzorgd door specialisten uit het werkveld. Heb je specifieke vragen? Dan geven we jou 1:1 training. We delen al onze kennis met jou zodat jij jouw ambities waar kunt maken.

Met alleen trainingen zijn we er nog niet. Wij geloven in continu ontwikkelen, maar daar heeft iedereen soms wat hulp bij nodig. Een duwtje in de goede richting en een stok achter de deur. Dat is wat we doen met coaching. Regelmatig een ontwikkelgesprek en doorlopend jouw doelen evalueren.

Wij geloven dat delen zorgt voor vermenigvuldigen. Zo ook met kennis. En met inmiddels meer dan 25 nieuwsgierige professionals hebben we behoorlijk wat kennis te delen! Van junior tot senior en van content marketeer, communicatie medewerker tot marketing manager. Met én van elkaar leren.

"Voor verschillende opdrachtgevers werken zorgt voor veel afwisseling en maakt het voor mij extra uitdagend. Overal maak ik nieuwe connecties en leer ik weer wat anders. Daarnaast worden er maandelijks veel toffe trainingen georganiseerd waardoor ik mezelf kan blijven ontwikkelen."

Inge, Marketeer @ BRIGHTN, VANDEPUNT. en NextLevel

"Erg fijn om een achterban met expertise beschikbaar te hebben waar ik altijd op kan terugvallen. Of het nou op het creatieve vlak is of specifieke vragen over bijvoorbeeld een Facebookcampagne. Door de hulp en de nieuwe inzichten blijf je continu groeien. "

Britt, marketeer @ ForAmbition en ForWork

"De persoonlijke aandacht vind ik erg prettig. Er wordt regelmatig gevraagd hoe het met je gaat en er worden gesprekken ingepland om de voortgang te bespreken. Dit vind ik persoonlijk erg fijn.."

Lotte, content marketeer @ Club9 Sleepservice

"Voor mij was BRIGHTN echt een lichtpuntje. Ik werk nu voor meerdere werkgevers en dat geeft me de afwisseling waar ik naar zocht. Daarbij is het mega leerzaam én kan ik mijn eigen leerpad richting geven."

Jesse, marketeer @ Wesa, Van den Heuvel Logistiek en Raaker

EEN GREEP UIT ONZE ACTUELE TRAININGEN

De kosten zijn afhankelijk van het aantal dagen dat je als member aangesloten wilt zijn. Vanaf € 150,- per maand heb je al recht op meer dan 12 kennissessies per jaar, meerdere workshops, een hulplijn bij vragen en 1:1 begeleiding in je ontwikkeling. Deze kosten zullen betaald worden door je werkgever. Heb je een opleidingsbudget? Dan kan het hieronder vallen.

Vrijblijvend kennismaken met BRIGHTN? Vraag hieronder de gratis training aan.

Zit je niet meer op je plek? Wij hebben regelmatig interessante vacatures.

Let’s BRIGHTN with us!

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang meer informatie over BRIGHTN én gratis toegang tot één van onze kennissessies. Wedden dat er interessante trainingen voor jou tussen zitten?