LET’S BRIGHTN UP YOUR VALENTINE

Misschien krijg je straks een bosje bloemen of ga je lekker uiteten. Van ons krijg je in ieder geval alvast een valentijnscadeau in de vorm van een gratis training!

Wij zijn op zoek naar marketeers en communicatie professionals die niet stil willen staan in hun ontwikkeling. Die nieuwsgierig en ambitieus zijn. En die niet één keer per jaar een training willen volgen, maar geloven in continu leren

Klinkt als… yes dit wil ik? Lees dan verder!

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want waarom moet je voor de kennis en expertise van een bureau altijd met een zak geld klaarstaan?

Zoek je als markteer een nieuwe baan? Dan kunnen wij jou matchen met één of meerdere bedrijven. Zit je prima op je plek? Fijn! Wij bieden namelijk training, begeleiding en een community met vakgenoten om van elkaar te leren. Voor een vaste prijs per maand. Zo ontwikkel jij jezelf en hoeft je werkgever niet de tarieven van een bureau te betalen.

Via onze academy krijgt iedere member minimaal 12 kennissessies per jaar. Daarnaast kan er gekozen worden uit meer dan 20 verdiepende workshops, verzorgd door specialisten uit het werkveld. En ook 1:1 trainingen behoren tot de mogelijkheid.

Met alleen training aanbieden zijn we er nog niet. Wij geloven in continu ontwikkelen, maar daar heeft iedereen soms wat hulp bij nodig. Een duwtje in de goede richting en een stok achter de deur. Dat is wat we doen met coaching. Regelmatig een ontwikkelgesprek en doorlopend evalueren.

Wij geloven dat delen zorgt voor vermenigvuldigen. Zo ook met kennis. En met inmiddels 27 nieuwsgierige professionals hebben we behoorlijk wat kennis te delen! Van junior tot senior en van content marketeer, communicatie medewerker tot marketing manager. Met én van elkaar leren.

GRATIS EEN TRAINING BIJWONEN?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en krijg gratis toegang tot één kennissessie naar keuze.

Voor verschillende opdrachtgevers werken zorgt voor veel afwisseling en maakt het voor mij extra uitdagend. Overal maak ik nieuwe connecties en leer ik weer wat anders. Daarnaast worden er maandelijks veel toffe trainingen georganiseerd waardoor ik mezelf kan blijven ontwikkelen.

Inge, Marketeer @ BRIGHTN, VANDEPUNT. en NextLevel

Erg fijn om een achterban met expertise beschikbaar te hebben waar ik altijd op kan terugvallen. Of het nou op het creatieve vlak is of specifieke vragen over bijvoorbeeld een Facebookcampagne. Door de hulp en de nieuwe inzichten blijf je continu groeien.

Britt, marketeer @ ForAmbition en ForWork

De persoonlijke aandacht vind ik erg prettig. Er wordt regelmatig gevraagd hoe het met je gaat en er worden gesprekken ingepland om de voortgang te bespreken. Dit vind ik persoonlijk erg fijn..

Lotte, content marketeer @ Club9 Sleepservice

Voor mij was BRIGHTN echt een lichtpuntje. Ik werk nu voor meerdere werkgevers en dat geeft me de afwisseling waar ik naar zocht. Daarbij is het mega leerzaam én kan ik mijn eigen leerpad richting geven.

Jesse, marketeer @ Wesa, Van den Heuvel Logistiek en Raaker

WAT VOORBEELDEN VAN TRAININGEN DIE WE AANBIEDEN

Zit je niet meer op je plek? Wij hebben regelmatig interessante vacatures.

Let’s BRIGHTN with us!

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang gratis toegang tot één van onze BRIGHTN CLASSES. Wij nemen binnen een paar dagen contact met je op en dan delen we de Academy kalender voor 2022. Wedden dat er interessante trainingen voor jou tussen zitten?!