Allround Marketing medewerker (Regio Eindhoven)

Heb jij brede ervaring op het gebied van marketing en communicatie? Vind je het leuk om zowel on- als offline campagnes op te zetten? En geloof jij, net zoals HKB, in de kracht van mond-tot-mond marketing? Dan kan dit wel eens een match zijn!

Over de functie

Dit is een functie vol met afwisseling. Niet alleen in werkzaamheden, maar je gaat ook voor twee verschillende concepten werken. Voor HKB en voor de formule Big Five For Live.

 • Communicatie is key. Jij wordt onze schakel naar leads, klanten en potentiële partners. 
 • Heb je ervaring met het opzetten van marketingplannen? Top! Dat komt goed van pas voor beide merken. 
 • We hebben iemand nodig die bekend is met marketingfunnels, zowel offline als online. 
 • Als je goed overweg kan met social media en content creatie, dan is dat absoluut een pluspunt.

Wie is HKB

Bij BRIGHTN helpen we bedrijven aan marketing en communicatie talent. En nu zijn we op zoek voor HKB en Big Five For Life! 

Laten we het eerst over HKB hebben. Hun missie? Ondernemers in het MKB helpen om met meer succes, plezier en rust te ondernemen. Ze staan ondernemers bij en zorgen ervoor dat plannen niet alleen op papier blijven, maar ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. Sinds 2014 zijn ze al bezig met hun unieke bedrijfskundig adviesconcept, en vanaf 2018 zetten ze dit voort in een franchiseformule. Hun droom is groot: ze willen hét MKB-advieskantoor van Nederland worden, en wie weet, van nog veel meer mooie plekken wereldwijd. Ze zijn op zoek naar mensen die samen met hen deze droom willen verwezenlijken. Doeners die geloven in kernwaarden als plezier, toegevoegde waarde, bereikbaarheid, samenwerking en het zien van kansen.

Maar dat is nog niet alles. HKB heeft ook nog een ander concept: Big Five For Life. Recent hebben zij deze coaching formule toegevoegd aan hun aanbod. Het doel? Mensen helpen te ontdekken wat hun belangrijkste drijfveren in het leven zijn en ze motiveren om hier ook echt naar te leven.

Dus, ben jij klaar om voor deze twee mooie concepten te werken? Wij van BRIGHTN zijn benieuwd! 

Hoe ziet je dag eruit?

Geen dag en week is hetzelfde. Kijk hieronder maar. Dit zou zomaar eens je werkweek kunnen zijn. 

Wat zoeken we in jou?

Jij bent het creatieve brein achter verschillende acties en je wordt hier ook enthousiast van. Je bent ondernemend, je zorgt ervoor dat je zelfstandig vooruit kunt met verschillende projecten. Je neemt HBO werk en denk niveau mee in de richting van marketing en communicatie en de wereld van bedrijfskundig adviseren en personal coaching spreekt je erg aan.

Jouw taken:

 • Voor beide merken de interne en externe communicatie voor de propositie en marketingplannen verzorgen
 • Het opzetten en implementeren van een marketingfunnel
 • Hubspot opzetten en implementeren
 • Effectieve lokale marketing voor de franchisenemers ontwikkelen.
 • Verder vind je het leuk om met social media aan de slag te gaan.

Verder vragen wij:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Wonend op maximaal 40 minuten reisafstand van het dorp Veldhoven (Noord-Brabant)

Wat bieden we jou?

Allereerst een werkplek waar je enorm veel kunt leren. Wanneer jij via BRIGHTN ergens aan de slag gaat heb jij binnen no-time een voorsprong op vakgenoten. Maar er is meer dan jezelf ontwikkelen. 

Dat hebben we op een rijtje gezet: 

 • Een mooi salaris tussen € 3250 en 3750 per maand op basis van fulltime dienstverband. 
 • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling in een ambitieus maar gezellig bedrijf. Toegang tot de leukste community voor marketeers van Nederland met interessante trainingen en gave workshops. 
 • Reiskosten en vakantiegeld. Uiteraard.

Wij zijn BRIGHTN

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want waarom moet je voor de kennis en expertise van een bureau altijd met een zak geld klaarstaan? En waarom moet jij als professional bij een bureau werken om in verschillende keukens te kijken en veel te leren (van en met vakgenoten)?

Wij matchen marketeers met bedrijven, bieden training, begeleiding, dagelijkse ondersteuning en een community met vakgenoten om van elkaar te leren. En dat alles voor een vaste prijs per maand voor jouw werkgever. Zo ontwikkel jij jezelf en hoeft je werkgever niet de tarieven van een bureau te betalen voor deze kennis en expertise.

We zijn inmiddels met 35+ professionals, houden kantoor in Uden en faciliteren jaarlijks meer dan 35 verschillende trainingen en workshops.

Klinkt goed, toch?

Waar wacht je nog op? Solliciteer snel via onderstaande button. Hierna gaan wij aan de slag en dat gaat als volgt:

We kijken of je CV aansluit bij het gevraagde profiel.

Is er een match? Dan volgt er een kennismaking met Roel of Tim.

Voelt dat goed? Dan volgt een kennismaking met de opdrachtgever.

Alle seinen op groen? Dan ontvang je een conceptovereenkomst van de opdrachtgever. Je komt daar namelijk op de loonlijst.

Je krijgt een membership bij BRIGHTN en daarmee continue training en begeleiding.

Gif brightn marketing - Let's brightn up (1)

Allround Marketing medewerker (Regio Eindhoven)