Allround Marketing medewerker (Regio Eindhoven)

Ben jij een ondernemende allround marketeer? En wil jij 2 geweldige concepten in de markt zetten. Vind je het daarnaast leuk om bezig te zijn met spraakmakende on- en offline campagnes op te zetten en de kracht van ´mond-tot-mond reclame’ volledig te benutten? Dan hebben wij de perfecte nieuwe uitdaging voor jou

Over de functie

Je begrijpt onze missie en weet die op een krachtige en duidelijke over te brengen richting onze leads, klanten en aspirant-franchisenemers. Je zorgt hiermee voor: Steeds grotere aandacht en bekendheid van beide merken en de diensten die wij onze doelgroepen aanbieden.

Hoe ziet je dag eruit?

Geen dag en week is hetzelfde. Kijk hieronder maar. Dit zou zomaar eens je werkweek kunnen zijn. 

Wat zoeken we in jou?

Jij bent het creatieve brein achter verschillende acties en je wordt hier ook enthousiast van. Je bent ondernemend, je zorgt ervoor dat je zelfstandig vooruit kunt met verschillende projecten. Je neemt HBO werk en denk niveau mee in de richting van marketing en communicatie en de wereld van bedrijfskundig adviseren en personal coaching spreekt je erg aan.

Jouw taken:

  • Voor beide merken de interne en externe communicatie voor de propositie en marketingplannen verzorgen
  • Het opzetten en implementeren van een marketingfunnel
  • Hubspot opzetten en implementeren
  • Effectieve lokale marketing voor de franchisenemers ontwikkelen.
  • Verder vind je het leuk om met social media aan de slag te gaan.

Verder vragen wij:

  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Wonend op maximaal 40 minuten reisafstand van het dorp Veldhoven (Noord-Brabant)

Wat bieden we jou?

Allereerst een werkplek waar je enorm veel kunt leren. Wanneer jij via BRIGHTN ergens aan de slag gaat heb jij binnen no-time een voorsprong op vakgenoten. Maar er is meer dan jezelf ontwikkelen. 

Dat hebben we op een rijtje gezet: 

  • Een mooi Salaris tussen de 3250 en 3750 euro per maand op basis van fulltime dienstverband. 
  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling in een ambitieus maar gezellig bedrijf. Toegang tot de leukste community voor marketeers van Nederland met interessante trainingen en gave workshops. 
  • Reiskosten en vakantiegeld. Uiteraard.

Wij zijn BRIGHTN

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want waarom moet je voor de kennis en expertise van een bureau altijd met een zak geld klaarstaan? En waarom moet jij als professional bij een bureau werken om in verschillende keukens te kijken en veel te leren (van en met vakgenoten)?

Wij matchen marketeers met bedrijven, bieden training, begeleiding, dagelijkse ondersteuning en een community met vakgenoten om van elkaar te leren. En dat alles voor een vaste prijs per maand voor jouw werkgever. Zo ontwikkel jij jezelf en hoeft je werkgever niet de tarieven van een bureau te betalen voor deze kennis en expertise.

We zijn inmiddels met 30+ professionals, houden kantoor in Uden en faciliteren jaarlijks meer dan 25 verschillende trainingen en workshops.

Klinkt goed, toch?

Waar wacht je nog op? Solliciteer snel via onderstaande button. Hierna gaan wij aan de slag en dat gaat als volgt:

We kijken of je CV aansluit bij het gevraagde profiel.

Is er een match? Dan volgt er een kennismaking met Roel of Tim.

Voelt dat goed? Dan volgt een kennismaking met de opdrachtgever.

Alle seinen op groen? Dan ontvang je een conceptovereenkomst van de opdrachtgever. Je komt daar namelijk op de loonlijst.

Je krijgt een membership bij BRIGHTN en daarmee continue training en begeleiding.

Gif brightn marketing - Let's brightn up (1)

Allround Marketing medewerker (Regio Eindhoven)