Ben jij een marketeer die eigenlijk alles interessant vindt? Die zich overal mee wil bemoeien, op zoek is naar afwisseling en zichzelf wil ontwikkelen? Dan is deze functie, samen met de training en begeleiding vanuit BRIGHTN misschien wel de ideale (bij)baan voor jou.

Over de functie

Hou je van afwisseling? Dan is dit je kans. Je werkt namelijk bij één, twee of maximaal drie bedrijven en bent daar minimaal één dag per week voor aan het werk. Elke dag leer je weer wat nieuws! 

Huh, kan dat? Ja, dat doen inmiddels al 30 members van BRIGHTN. In meerdere keukens kijken, maar door minimaal een dag per week voor dit bedrijf te werken toch het verschil kunnen maken.

Wat ga je doen?

Jij trekt de kar op marketing- en communicatiegebied. Je zet de lijnen uit, bewaakt de strategie, maar doet tegelijkertijd ook uitvoerend werk. Soms in een klein team, vaak ook alleen. 

In deze rol wordt je vaak betrokken bij verschillende processen en onderdelen binnen het bedrijf. Van intern gerelateerde zaken tot ondersteunen van sales in het werven van nieuwe leads. Afhankelijk van het bedrijf ligt de nadruk op een specifiek gebied. Geef aan wat je zoekt en wij matchen dit met een bedrijf.

Hoe ziet je dag eruit?

Geen dag en week is hetzelfde. Kijk hieronder maar. Dit zou zomaar eens je werkweek kunnen zijn. Als je tenminste van sporten houdt. ;)

Wat zoeken we in jou?

Wij vinden nieuwsgierigheid een belangrijk kenmerk. Stilstaan in je ontwikkeling wil je niet. Maar met alleen dat kom je er niet.

Je hebt visie, toont initiatief en bent je bewust van de wereld om je heen. Je ziet kansen en pakt ze ook. Als jij ergens een mening over hebt, dan ben je niet bang deze kenbaar te maken. 

Creativiteit en innoverend vermogen is belangrijk in deze rol. Heb je dit minder? Dan organiseer jij dit om je heen. Jij zorgt dat de ideeën en oplossingen komen. Of jij ze bedenkt of het team: dat maakt niet uit. 

En verder:

  • Je bent ambitieus en hebt een hekel aan verliezen.
  • Je hebt een goed gevoel voor taal en beeld. 
  • Je woont in de regio Eindhoven, Nijmegen of ‘s-Hertogenbosch.

Wat bieden we jou?

Allereerst een werkplek waar je enorm veel kunt leren. Als jij via BRIGHTN ergens aan de slag gaat heb jij binnen no-time een voorsprong op vakgenoten.

Maar er is meer dan jezelf ontwikkelen. Dat hebben we op een rijtje gezet:

  • Een salaris tussen € 2.400 en € 3.250. Afhankelijk van het aantal vlieguren dat jij hebt gemaakt, leeftijd en vooropleiding. 
  • Je krijgt voor minimaal 6 maanden een contract, maar we gaan altijd voor de lange termijn.
  • Reiskosten en vakantiegeld. Uiteraard.

Wij zijn BRIGHTN

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want waarom moet je voor de kennis en expertise van een bureau altijd met een zak geld klaarstaan? En waarom moet jij als professional bij een bureau werken om in verschillende keukens te kijken en veel te leren (van en met vakgenoten)?

Wij matchen marketeers met bedrijven, bieden training, begeleiding, dagelijkse ondersteuning en een community met vakgenoten om van elkaar te leren. En dat alles voor een vaste prijs per maand voor jouw werkgever. Zo ontwikkel jij jezelf en hoeft je werkgever niet de tarieven van een bureau te betalen voor deze kennis en expertise.

We zijn inmiddels met 30+ professionals, houden kantoor in Uden en faciliteren jaarlijks meer dan 25 verschillende trainingen en workshops.

Klinkt goed, toch?

Waar wacht je nog op? Solliciteer snel via onderstaande button. Hierna gaan wij aan de slag en dat gaat als volgt:

We kijken of je CV aansluit bij het gevraagde profiel.

Is er een match? Dan volgt er een kennismaking met Roel of Jip.

Voelt dat goed? Dan volgt een kennismaking met de opdrachtgever.

Alle seinen op groen? Dan ontvang je een conceptovereenkomst van de opdrachtgever. Je komt daar namelijk op de loonlijst.

Je krijgt een membership bij BRIGHTN en daarmee continue training en begeleiding.

Gif brightn marketing - Let's brightn up (1)