Jij werkt nu zo’n twee of drie jaar in een marketing en communicatie functie. De hele dag hetzelfde doen vind jij maar niks. Afwisseling is wat je zoekt. Het liefst werk je in een klein team bij een mooi MKB bedrijf. En dat komt goed uit! Want wij zoeken iemand zoals jij voor onze klant Sidekix.

Over de functie

Jij bent voor Sidekix onmisbaar. De marketing manager heeft de strategie uitgestippeld en jij gaat er samen met je collega’s voor zorgen dat deze gevolgd wordt en doelen gehaald worden.

Wat ga je doen:

  • Social media beheren
  • Social advertenties opzetten en beheren
  • E-mailmarketing inzetten
  • Vormgevingswerk, zoals een flyer voor intern gebruik

En verder nog allemaal andere taken op het gebied van marketing en communicatie. Geen dag zal hetzelfde zijn. Dat is het mooie van een bedrijf zoals Sidekix. Veel leren, veel doen en samen keihard werken om alles geregeld te krijgen.

logosidekix

SIDEKIX

Sidekix is een fulfilmentbureau dat toonaangevende merken ondersteunt om op te vallen en uit te blinken. Hun missie is om organisaties te ondersteunen met onderscheidende en professionele uitvoering van nationale marketingcampagnes, webshop fulfilment en meer. Elk succesverhaal heeft een partner nodig, en zij zijn die partner.

En is het je nu nog niet helemaal duidelijk wat ze doen? Dat snappen we. Ze doen namelijk heel veel (verschillende) dingen. In de volgende video leggen ze het in 1:44 minuten aan je uit.

Hoe ziet je dag eruit?

Geen dag en week is hetzelfde. Kijk hieronder maar. Dit zou zomaar eens je werkweek kunnen zijn. 

Wat zoeken we in jou?

Het belangrijkste vinden wij dat je nieuwsgierig bent. Stilstaan in je ontwikkeling wil je niet. En daarom krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Maar we verwachten dat je die kansen ook pakt.

Gezien je werkzaamheden is het belangrijk dat je een goede tekst kunt schrijven en gevoel hebt voor vormgeving. We zoeken geen grafisch vormgever, maar wel iemand die op basis van een bestaande huisstijl binnen de kaders nieuwe content kan maken. 

En naast Nederlands is het wenselijk dat je jezelf in Engels goed kunt redden. Zowel in woord als geschrift.

Wat bieden we jou?

Een mooie werkplek in Uden bij Sidekix voor 24 of zelfs 40 uur per week. Dat is nog vrij in te vullen, want we kunnen nog schuiven met het takenpakket.

En verder:

  • Een salaris tussen € 2.600 en € 3.000. Afhankelijk van kennis, ervaring en vlieguren.
  • Volop ruimte voor ontwikkeling via BRIGHTN
  • Een fietsplan voor de sportieveling
  • Flexibele werkuren
  • En een pensioenplan

Wij zijn BRIGHTN

Wij geloven dat de organisatie van marketing anders moet én kan. Want waarom moet je voor de kennis en expertise van een bureau altijd met een zak geld klaarstaan? En waarom moet jij als professional bij een bureau werken om in verschillende keukens te kijken en veel te leren (van en met vakgenoten)?

Wij matchen marketeers met bedrijven, bieden training, begeleiding, dagelijkse ondersteuning en een community met vakgenoten om van elkaar te leren. En dat alles voor een vaste prijs per maand voor jouw werkgever. Zo ontwikkel jij jezelf en hoeft je werkgever niet de tarieven van een bureau te betalen voor deze kennis en expertise.

We zijn inmiddels met 40+ professionals, houden kantoor in Uden en faciliteren jaarlijks meer dan 30 verschillende trainingen en workshops.

Klinkt goed, toch?

Waar wacht je nog op? Solliciteer snel via onderstaande button. Hierna gaan wij aan de slag en dat gaat als volgt:

We kijken of je CV aansluit bij het gevraagde profiel.

Is er een match? Dan volgt er een kennismaking met Tim.

Voelt dat goed? Dan volgt een kennismaking met de opdrachtgever.

Alle seinen op groen? Dan ontvang je een conceptovereenkomst van de opdrachtgever. Je komt daar namelijk op de loonlijst.

Je krijgt een membership bij BRIGHTN en daarmee continue training en begeleiding.

Gif brightn marketing - Let's brightn up (1)