Voorkom een claim aan je broek!

Waar gaat deze training over?

Je bedenkt de meest fantastische reclame- en marketingcampagnes, maar wilt voorkomen dat de reclame toch iets té mooi is waardoor je klanten in strijd met reclamewet- en regelgeving handelen. Of wat als achteraf blijkt dat een door jou bedacht merk of product niet kan worden beschermd of inbreuk maakt op een merk of auteursrecht van een ander? In deze CLASS komen de juridische aspecten van het creatieve proces aan bod. 

Meer informatie

Resultaat na deze training
Je weet waar je op moeten letten bij het creëren van een nieuw merk, logo of ontwerp en je bent meegenomen in de wereld van het merkenrecht, auteursrecht en reclamerecht.
Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.
Tijdsinvestering
De tijd die je voor deze CLASS nodig hebt is ongeveer 2 uur.
Locatie en deelname
Deze class is hybride. Je kunt dus fysiek aanwezig zijn bij BRIGHTN op kantoor of online deelnemen. Geef je voorkeur aan bij de aanmelding. We kunnen geen garanties geven. Wanneer er teveel fysieke aanmeldingen zijn, is het op basis van volgorde inschrijving.
Afronding
Er zal geen certificaat worden uitgereikt na afloop.
Vervolg
Bespreek dit met je talent-coach.

Deelnemen?

Members van BRIGHTN
Heb je een membership bij BRIGHTN? Dan kun je deze CLASS bijwonen. Hiervoor hoef je geen credits in te leveren.
Professionals zonder membership
Marketeers of communicatie professionals die nog geen membership hebben kunnen eenmalig een wildcard aanvragen voor gratis deelname. Scroll naar beneden voor het aanvraagformulier.
Over de trainer

Vanaf januari hebben we een juridische marketing-hulplijn via BG.legal. BG.legal is een full service advocatenkantoor met 20 advocaten en juristen, werkzaam op verschillende rechtsgebieden vanuit diverse teams. 

Andere trainingen