Event your event

Waar gaat deze training over?

Ga je binnenkort een open dag voor klanten organiseren? Of ben je verantwoordelijk voor het personeelsfeest aan het einde van het jaar? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Tijdens deze CLASS leer je hoe een (klein) event organiseert, wat de klantreis van de bezoeker tijdens jouw event is en hoe je jouw event nou écht memorable maakt! 

Meer informatie

Resultaat na deze training
Je leert hoe je een event van a tot z organiseert en je krijgt handige handvatten om een memorable event te organiseren.
Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.
Tijdsinvestering
De tijd die je voor deze CLASS nodig hebt is ongeveer 2 uur.
Locatie en deelname
Deze class is hybride. Je kunt dus fysiek aanwezig zijn bij BRIGHTN op kantoor of online deelnemen. Geef je voorkeur aan bij de aanmelding. We kunnen geen garanties geven. Wanneer er teveel fysieke aanmeldingen zijn, is het op basis van volgorde inschrijving.
Afronding
Er zal geen certificaat worden uitgereikt na afloop.
Vervolg
Bespreek dit met je talent-coach.

Deelnemen?

Members van BRIGHTN
Heb je een membership bij BRIGHTN? Dan kun je deze CLASS bijwonen. Hiervoor hoef je geen credits in te leveren.
Professionals zonder membership
Marketeers of communicatie professionals die nog geen membership hebben kunnen eenmalig een wildcard aanvragen voor gratis deelname. Scroll naar beneden voor het aanvraagformulier.
Over de trainer

Hoevento is het bedrijf van Maarten Hoevenaars: een vakman die al járen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers de mooiste evenementen verzorgt. Zijn pluspunten? Een hoofd vol ideeën en een groot netwerk van relevante dienstverleners. Een enorme toewijding en betrokkenheid, gecombineerd met een positieve opstelling en een onvermoeibare aanpakkersmentaliteit.

Maarten: “Het mooiste is natuurlijk als je ziet dat de klant zelf ook geniet. Als ze na afloop zeggen dat alles klopte. Daar doe ik het voor. Ik vind het leuk om mijn expertise te delen, om klanten te verrassen met oplossingen waar ze zelf nog niet aan hadden gedacht.” Maar het belangrijkste; om het SAMEN te doen.

“Dé gunnie, dé bestunnie.”

Andere trainingen