Een bomvolle kalender voor meer kennis

Leren als marketeer, ontwikkelen als een professional

Wij organiseren meer dan 25 trainingen per jaar, hebben een eigen omgeving met leermiddelen én bieden een hulplijn bij vragen. We bieden talent de mogelijkheid om te groeien. Samen met jou doen we alles om jezelf te ontwikkelen. Ook als je al ergens werkt als marketeer kun je je aansluiten bij onze academy.

Maandelijkse trainingen

Het doel van deze kennissessies is inspireren en je algemene kennis van marketing en communicatie up to date te houden. Op het begin of einde van je werkdag en met een duur van zo’n 1,5 tot 2 uur. Naast fysiek, ook digitaal te volgen.

Verdiepende workshops

Door doen, leer je het snelst. Daarom bieden we workshops van één of meerdere dagdelen aan om specifieke competenties te verbeteren. Je gaat voor je bedrijf écht iets maken of bedenken. Jij leert iets nieuws en jouw werkgever profiteert. Win-win!

Brainstorms en intervisie

Van elkaar kun je veel leren én het is leuk om met vakgenoten te sparren. Tijdens deze sessies ga je in kleine groepen van elkaar leren door ervaringen te delen over een specifiek onderwerp. 

Grip op je (werk)week

BRIGHTN SKILL | Datum: 9 oktober, 1 november en 28 november i (3-daagse training) | Trainers: Janny Brusselers en Roel Bijvelds | Locatie: HQ BRIGHTN | 2 credits

Bekijk training

That's all? Nope!

We zijn momenteel druk bezig om het gehele programma voor 2023 online te zetten. Dit volgt spoedig. Kun je niet wachten? Stuur dan een mailtje naar roel@brightn.nl met de vraag of je al een sneak preview mag hebben!